Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+6 oy
3.7k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada yılanla konuşmak uzun zamandır düşman olan biriyle barışmak anlamına gelir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

13 Yorum

+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Yılanla Konuşmak

Rüyada yılanla konuştuğunu görmek, kişi için imkansız olan bir isteğinin gerçekleşeceği anlamına gelir. Aralarında anlaşmazlık bulunan bir kişi ,le yeniden iletişim kurarak sorunun çözüleceğini haber verir ve kişiyi eyleme geçmeye davet eder.

Kişinin yılanla konuştuğu sözleri hatırlaması da ayrıca farklı mesajlar veriyor olabilir. Çok özel bir rüyadır ve her ayrıntısı dikkatle ve tamamı birlikte yorumlanmalıdır.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
ilginç bir konu.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yılanın kendisine güzel bir şey söylediğini gören, düşmanıyla barışır. Bir rivayete göre hayır ve menfaat bulur yahut sevinmesine vesile olacak bir mala kavuşur.
Yılanın kendisine kötü bir söz söylediğini gören, düşmanıyla kavga eder veya onun yüzünden zarara uğrar. Yılanın kendisine itaat ettiğini gören, nimet, makam ve itibar sahibi olur. Serveti artar.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yılanla konuşmak size düşman olan kimsenin düşmanlığından vazgeçeceği anlamına gelir. Bu rüya dargın olduğunuz bir kişiyle barışacağınız anlamına da gelir. Rüyada yılanla konuşmak, menfaatinize olacak durumlara da işaret eder.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada yılanla konuşmak, yılanın kendisiyle konuştuğunu görmek düşmanı veya dargın olduğu biri ile yaşamakta olduğunuz problemi konuşarak çözeceğinizi belirtirken aynı zamanda barışmaya işaret ettiği söylenir. Rüyada yılanın kötü söz söylediğini görmeniz günlük hayatta kavgaya kadar varacak münakaşaya işaret olup daha temkinli davranış sergilemeniz gerekir şeklide yorumlanmaktadır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yılan ile konuşmak

Güzel işler yapabileceği bir insanla konuşmuş gibidir. Her şeyi hesaplamalı ve öyle hareket etmelidir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yılan Hakkında Konuşmak

Yılan hakkında konuşulması hayırlı işler hakkında konuşmaya benzer. Rüyayı gören kişi sevap işleyecektir.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yılanla Konuşmak

Rüyada yılanla konuştuğunu görmek, düşmanınızla ortak bir çözüm yolu bulacağınız ve barışacağınız manasına gelir. Yılan iyi konuşuyorsa yukarıda dediğimiz gibi düşmanlığın son bulacağına işarettir fakat yılan kötü sözler söylüyorsa düşmanlığın artacağı şeklinde yorumlanır.
+6 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yılan konuşması Rüyada yılanın size güzel bir söz söylediğini gördüyseniz, bir düşmandan erişecek hayır ve sevince işarettir. Rüyada yılanın kendisine güzel bir sözle hitap ettiğini görmek, düşmanınızla barışacağınıza işaret eder.
+5 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendini Yılanla Konuşurken Görmek

Kendini yılanla konuşurken görmek veya rüyada yılanın konuştuğunu görmek; kişinin manevi bir yükseliş yaşayacağına, ilim, irfan sahibi olmaya, düşmanla dahi iyi geçinmeye, güzel söz söylemeye veya güzel sözler duymaya, helal ve bol rızk elde etmeye, kamu kurumlarındaki işlerinin yoluna girmesine, hapis ise oradan kurtulmaya, küs veya dargın olduğu kimselerle barışmaya işaret eder.
+4 oy
 
Rüyamda konuşan bir yılan gördüm vücudu duvarın içindeydi kafası dışardaydı kocaman kafası vardı bana bir daha seni burda görürsem sokarım dedi bu ne anlama geliyor
+4 oy
 
Rüyada yeşil yılanın konuştuğunu gördüm peşime takıldı ondan   kurtulmaya çalışıyordum sonra bi bahçeli kapıdan geçtim kapının arasına sıkıştırıp üstüne bastırdım galiba ölmüştü o sırada uyandım
+2 oy
 
Rüyamda kocaman büyük siyah yilan hep beni kovaladı ve nereye gitsemde önümden çıkıyordu insan kilibina giriyordu öldürmek istesemde olmuyordu en sonunda bu yılanin asil derdini öğrenmeye çalıştık ve o dediki tüm derdim seninle evlenmek ya benle evlenirsin yada ölürsin dedi inanilmaz korkutucu bir rüyaydi anlami nedir yardımcı olabilir misiniz
+2 oy
A.G Rüyazede (1.2k puan)  
Rüyada yılanla konuşmak; rüyadaki yılanın kişinin kendisine güzel bir şey söylemesi durumunda bu kişinin düşmanıyla barışacağına işaret eder. Başka bir yoruma göre ise rüya sahibinin hayır ve menfaat bulacağına ya da sevinç yaşamasına vesile olacak bir mala kavuşmaya alamet eder.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

422 Aktif
1 Üye ve 421 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15717
Dün : 23857
Toplam : 48074043
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...