Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
1.5k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada yastık görmek deyince ilk olarak zenginliğe yorulmaktadır. Bir diğer tabir ise hizmetçidir. İpek kumaştan yumşak yastıklar zenginlik göstergesidir ve rüya sahibi için maddi kazanç elde edileceği, bir yerden yüklü miktar para geleceği ya da miras kalacağı şeklinde yorumlanır.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

101 Yorum

+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada yastık görmek ne anlama gelir

Rüyada yastık görmek, genç bir erkek için; çok yakında önünüze çıkacak bir fırsatı iyi değerlendirirseniz mutlu ve rahat bir yaşam sürersiniz demektir.

Orta yaşlı bir erkek için bu rüya çok eğleneceğiniz ve rahatlayacağınız bir tatile çıkmak anlamındadır. Bekar bir kadın için rüyada yastık görmek için parası olan ve iyi huylu birisiyle evlenmeye yorumlanır. Evli bir kadın içinse bu rüya çok iyi bir arkadaş sahibi olamaya yorumlanır.

İpek yastık, hem aşk, hem de iş hayatında başarılı ve mutlu olacağınız anlamına gelir.

Temiz ve güzel bir yastık mevki, önemli görev, hayırlı iştir.

Rüyada yastık doldurmak
Bir yastığı kucakladığını görenin kısmeti bol olur. Bir yastığı yün veya pamukla doldurdugunu gören, evine bir kaç hizmetçi alir. Yatağı üzerine yastıklar sıraladığını görenin itibari çoğalır.

Rüyada yumusak bir yastiga dayanarak istirahat ettigini görmek, yakinda ele geçecek bir firsatla en kisa yoldan zengin olacagina ve bolluk ve selamete kavusacagina delalet eder. Yastik, bir rivayete göre, emniyet ve sagliga da isarettir.

Bir baska rivayete görede: Rüyada yastik görmek, ev sahibine ve halka hizmet eden bir kadina isarettir.

Rüyada yastikta görülen yirtiklik yaslilik ve darlik gibi durumlar, rüya sahibinin hizmetçisine aittir.

Avam halkin yastik görmeleri, onlarin arkadaslari ve dostlarina isarettir. Yastiklar, yataklarla tabir edilir. Bazi tabirciler, yastik, evlattir, dediler.

Yastik alim ve fakih kimseler için selah i hal ve muttakî olmalariyla tabir edilir. Rüyada yastiklarda görülen iyilik ve güzellik, rüya sahibinin hizmetçilerine, aittir.

Rüyada görülen bir yastik sirtina aldigini gören kimseye, alim kisilerdir, dediler. Yastik, zevce veya dost yahut çocuk ya da sefkatli bir anadir. Bazen de yastik, rahatliga yahut saglam kimse için hastaliga isarettir. Rüyada görülen dört köseli yastik serefli bir rütbedir.

Hizmetçi olarak yorumlanır. İpek yastık başarı ve mutluluk demektir. Aynı zamanda lüks ve rahatlık anlamı da taşır. Genç bir kadının yastık yaptığını görmesi, parlak bir istikbali olduğu anlamındadır.

Rüyada yastık görmek, zevce, mal ve sır saklayan temiz bir kadın ile tabir olunur. Yine bu rüya, gam ve kederden halâs
olmağa delâlet eder.

Rüyada yastık üzerine oturmak:Rüyada bir yastık üstünde oturduğunu görmek, nimete, uluvv-i kadre ve menzilete delâlet eder. Bir yastik üzerinde oturdugunu gören, bir hizmetçi alir veya kendisine bir kiymetli hediye verilir.

Rüyada güzel yastıklar görmek, güzel ve hasnâ hizmetçilere delâlet eder. Bazı kere de yastık görmek, güzel ve şerefli zevceye dosta, evlada ve şefkatli bir anneye delâlet eder.

İlim sahibi kişilerin rüyada yastık görmeleri, muttaki olmalarina, dinde salâha ve imanda kuvvete delâlet eder.

Rüyada dört köşeli yastık görmek, şerefli bir rütbe ile tâbir olunur. Rüyada bir yastığı sırtlayıp götürdüğünü görmek, hayır ve berekete işarettir.

Rüyada yastıkta görülen yırtıklık da darlık gibi durumlar, rüya sahibinin hizmetçisine nisbet edilir. Rüyada avam halkın yastık görmeleri, onların arkadaşları ve dostlarına delâlet eder.

Rüyada duvar yastığı görmek, zevceye, ona dayanmak, zevceye itimada işarettir.

Ebu Saidü'l-Vaaz demiştir ki:Rüyada duvar yastığı hizmetkar ile tâbir olunur. Baş yastığı görmek, zevceye, biriktirilen mala, sır saklamaya, rahat ve güzel bir hayata delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diğer yorumculara bakıldığında rüyada görülen yastığın manası, karşılaşılacak fırsatlar ve rahata ermek demektir. Genç yaştaki erkekler için karşılarına çıkacak olan fırsatları değerlendirmeleri halinde iş bakımından iyi yerlerde olabileceği ve iyi kısmetleri değerlendirdiği takdirde hayırlı bir eş bulabileceğine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köşeli Yastık Görmek

Rüyada görülen köşeli yastık haysiyet sahibi olarak yüksek rütbeye veya kademeye ulaşmak manasına gelir. Rüyada köşeli yastık görmek, kişinin çok başarılı birisi olduğuna, en kısa sürede hayallerine ulaşacağına, elinde bulunan imkanları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen yastık zenginlik, fırsat, sağlık ve huzur demektir. Orta yaşlı bir erkek için bu rüya dinleneceği ve hem sağlık hem de iç huzur bulacağı bir tatil dönemine demektir. Kadın için rüyada yastık görmek, bekar ise zengin bir eş, evli ise çok iyi bir arkadaş kazanacağı anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İpek Yastık Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ipek görmesi hem zenginlik hem de tutkulu bir aşkın işaretidir. Rüyada ipek yastık görmek, kişinin elinde bulunan imkanları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi gücünü yeniden geri kazanacağına, sağlık sorunları ile uğraşmamaya, huzurlu bir hayat yaşamaya yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Güzel Bir Yastık Görmek

Rüya sahibinin rüyasında renkli güzel bir yastık görmesi temiz yastık makam, mevki sahibi olmak ve hayırlı işlere imza atmak anlamına gelir. Rüyada renkli güzel bir yastık görmek, çok rahat edilen bir döneme girmeye ve güzel günler görmeye rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Üzerinde Oturmak

Rüya sahibinin rüyasında yastık üzerinde oturduğunu görmesi kişinin eski zamanlarda bir hizmetçi edinir denirdi. Günümüzde ise kıdem atlayacağı, ona yardımcı olacak bir görevli kimse verileceği şeklinde yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastığı Kucaklamak

Rüya sahibinin rüyasında yastığı kucakladığını görmesi bol kısmet demektir. Rüyada yastığı kucakladığını görmek, kişinin eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çökeceğine, yakın zamanda etrafındaki insanlar tarafından ihanete uğrayacağına yorulmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastığa Dayanarak Keyif Yapmak

Rüya sahibinin rüyasında yastığa dayanarak keyif yaptığını görmesi yakında ve kısa zamanda gelecek büyük miktarda para ve zenginlik demektir. Rüyada yastığa dayanarak keyif yapan kişinin, çok güvenilir dostlara sahip olduğuna ve bu dostlarıyla iş kuracağına delalettir. Rüya sahibinin sırtının yere gelmeyeceğine, dostlarıyla beraber omuz omuza verip bütün sıkıntıları aşacağına rivayettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer-i Sâdık (r.a) göre rüyada yastık görmek, erkek hizmetçi, hizmetçi, dinin safiyeti ve güzelliği, takva ve makam demektir. Bir kimsenin Rüyada yastık görmesi, ev sahibine ve halka hizmet eden bir kadına işarettir. Yastık zenginliğin ve rahatlığın işaretidir. Rüyada yastık görmek, hizmetçilerle yorumlanır. Bu rüyada iyi ve kötü görülecek her şey bununla kıyaslanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
düzenledi
Rüyada Yastık Görmek Genel Anlamda Şu manalara Gelir:

    Yüz yastığı ev sahibine,
    Arkadaş ve dostlara,
    Kulluk yapmakta sebat göstermeye,
    Devlet başkanı için sağlam hazineye,
    Hayırsever bir kadına, rahata,
    Ailesine düşkün kadına,
    Bazen hastalanmaya;
    Köşeli yastık (koltuk yastığı) şerefli rütbeye,
    Sırt yastığı âlim kimseye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastık görmek nedir? Ne anlama gelir?

Rüyada yastık görmek, genç bir erkek için; çok yakında önünüze çıkacak bir fırsatı iyi değerlendirirseniz mutlu ve rahat bir yaşam sürersiniz demektir.

Orta yaşlı bir erkek için bu rüya çok eğleneceğiniz ve rahatlayacağınız bir tatile çıkmak anlamındadır. Bekâr bir kadın için rüyada yastık görmek için parası olan ve iyi huylu birisiyle evlenmeye yorumlanır. Evli bir kadın içinse bu rüya çok iyi bir arkadaş sahibi olamaya yorumlanır.

İpek yastık, hem aşk, hem de iş hayatında başarılı ve mutlu olacağınız anlamına gelir.

Temiz ve güzel bir yastık mevki, önemli görev, hayırlı iştir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastık doldurmak

Bir yastığı kucakladığını görenin kısmeti bol olur. Bir yastığı yün veya pamukla doldurduğunu gören, evine bir kaç hizmetçi alır. Yatağı üzerine yastıklar sıraladığını görenin itibari çoğalır.

Rüyada yumuşak bir yastığa dayanarak istirahat ettiğini görmek, yakında ele geçecek bir fırsatla en kısa yoldan zengin olacağına ve bolluk ve selamete kavuşacağına delalet eder. Yastık, bir rivayete göre, emniyet ve sağlığa da işarettir.

Bir başka rivayete göre de: Rüyada yastık görmek, ev sahibine ve halka hizmet eden bir kadına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastıkta görülen yırtıklık yaşlılık ve darlık gibi durumlar, rüya sahibinin hizmetçisine aittir.

Avam halkın yastık görmeleri, onların arkadaşları ve dostlarına işarettir. Yastıklar, yataklarla tabir edilir. Bazı tabirciler, yastık, evlattır, dediler.

Yastık âlim ve fakih kimseler için salah i hal ve muttaki olmalarıyla tabir edilir. Rüyada yastıklarda görülen iyilik ve güzellik, rüya sahibinin hizmetçilerine, aittir.

Rüyada görülen bir yastık sırtına aldığını gören kimseye, âlim kişilerdir, dediler. Yastık, zevce veya dost yahut çocuk ya da şefkatli bir anadır. Bazen de yastık, rahatlığa yahut sağlam kimse için hastalığa işarettir. Rüyada görülen dört köseli yastık şerefli bir rütbedir.

Hizmetçi olarak yorumlanır. İpek yastık başarı ve mutluluk demektir. Aynı zamanda lüks ve rahatlık anlamı da taşır. Genç bir kadının yastık yaptığını görmesi, parlak bir istikbali olduğu anlamındadır.

Rüyada yastık görmek, zevce, mal ve sır saklayan temiz bir kadın ile tabir olunur. Yine bu rüya, gam ve kederden halâs olmaya delâlet eder.

Rüyada yastık üzerine oturmak: Rüyada bir yastık üstünde oturduğunu görmek, nimete, uluvv-i kadre ve menzilede delâlet eder. Bir yastık üzerinde oturduğunu gören, bir hizmetçi alır veya kendisine bir kıymetli hediye verilir.

Rüyada güzel yastıklar görmek, güzel ve hasnâ hizmetçilere delâlet eder. Bazı kere de yastık görmek, güzel ve şerefli zevceye dosta, evlada ve şefkatli bir anneye delâlet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İlim sahibi kişilerin rüyada yastık görmeleri, muttaki olmalarına, dinde salâha ve imanda kuvvete delâlet eder.

Rüyada dört köşeli yastık görmek, şerefli bir rütbe ile tabir olunur. Rüyada bir yastığı sırtlayıp götürdüğünü görmek, hayır ve berekete işarettir.

Rüyada yastıkta görülen yırtıklık da darlık gibi durumlar, rüya sahibinin hizmetçisine nispet edilir. Rüyada avam halkın yastık görmeleri, onların arkadaşları ve dostlarına delâlet eder.

Rüyada duvar yastığı görmek, zevceye, ona dayanmak, zevceye itimada işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Saidü'l-Vaaz demiştir ki: Rüyada duvar yastığı hizmetkâr ile tabir olunur. Baş yastığı görmek, zevceye, biriktirilen mala, sır saklamaya, rahat ve güzel bir hayata delâlet eder.

Rüyada yastık taşımak görmek, ev sahibine ve halka hizmet eden bir kadına işarettir. Rüyada yüz yastığı gören kimse, bir kadının sırrını bilen ve onu halktan gizleyen bir kadına işarettir.

Rüyada yastıkta görülen yırtıklık yaşlılık ve darlık gibi durumlar, rüya sahibinin hizmetçisine aittir. Avam halkın yastık görmeleri, onların arkadaşları ve dostlarına işarettir.

Yastıklar, yataklarla tabir edilir. Bazı tabirciler, yastık, evlattır, dediler. Yastık âlim ve fakih kimseler için salah-i hal ve muttaki olmalarıyla tabir edilir. Rüyada yastıklarda görülen iyilik ve güzellik, rüya sahibinin hizmetçilerine, aittir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen bir yastık sırtına aldığını gören kimseye, âlim kişilerdir, dediler. Yastık taşımak, zevce veya dost yahut çocuk ya da şefkatli bir anadır. Bazen de yastık taşımak, rahatlığa yahut sağlam kimse için hastalığa işarettir.

Rüyada görülen dört köseli yastık şerefli bir rütbedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yüz yastığı görmek ev sahibine, arkadaş ve dostlara, sebat göstermeye, devlet başkanı için sağlam hazineye, hayırsever bir kadına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastık görmek rahata, ailesine düşkün kadına, bazen hastalanmaya işarettir. Rüyada köşeli yastık (koltuk yastığı) görmek şerefli rütbeye işaret eder. Rüyada sırt yastığı görmek alim kimseye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastık görmek ne anlama gelir genç bir erkek için; çok yakında önünüze çıkacak bir fırsatı iyi değerlendirirseniz, mutlu ve rahat bir yaşam sürersiniz demektir. Orta yaşlı bir erkek için bu rüya, çok eğleneceğiniz ve rahatlayacağınız bir tatile çıkacağınız anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bekar bir kadın için rüyada yastık görmek parası olan ve iyi huylu birisiyle evlenmeye yorumlanır. Evli bir kadın bu rüyayı görürse, çok iyi bir arkadaş sahibi olacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastık görmek ne demek zenginliğin ve rahatlığın işaretidir. Rüyada ipek yastık görmek hem aşk hem de iş hayatında başarılı ve mutlu olacağınız anlamına gelir.

Rüyada temiz ve güzel bir yastık görmek; mevki, önemli bir görev ve hayırlı işe delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastık görmek, hizmetçilerle yorumlanır. Bu rüyada iyi ve kötü görülecek her şey bununla kıyaslanır. Rüyada yastık üzerinde oturduğunu görmek gören kişi bir hizmetçi alır veya kendisine bir kıymetli hediye verilir. Rüyada bir yastığı kucakladığını görmek gören kişinin kısmeti bol ve açık olur.

Rüyada bir yastığı yün veya pamukla doldurduğunu görmek gören kişinin evine birkaç hizmetçi alınacağına delalet eder.

Rüyada yatağı üzerine yastık sıralandığını görmek rüyayı görenin itibarı çoğalır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani’ye göre; rüyasında birinin evine girip yastığını çaldığını görmek, aldatmak için birinin eşinin arkasından dolaştığına işarettir. Bir rivayete göre de o evde çalışanlardan birinin ölümüne delalet eder.

Rüyada yumuşak bir yastığa dayanarak istirahat ettiğini görmek, yakInda ele geçecek bir fırsatla en kısa yoldan zengin olacağına, bolluk ve selamete kavuşacağına delalet eder. Bir rivayete göre de rüyada yastık görmek, emniyete ve sağlığa işaret eder.

Başka tabircilere göre rüyada yastık görmek, ev sahibine ve halka hizmet eden bir kadına işarettir. Rüyada yüz yastığı görmek gören kimse, bir kadının sırrını bilen ve onu halktan gizleyen bir kadına işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastıkta yırtık görmek yaşlılık ve darlık gibi durumlara, rüya sahibinin hizmetçisine aittir. Avam halkın yastık görmesi, onların arkadaşlarına ve dostlarına işarettir. Yastıklar, yataklarla tabir edilir.

Rüyada yastık görmek alim ve fakih kimseler için, selah-i hal ve muttakî olmalarıyla tabir edilir. Rüyada yastıklarda görülen iyilik ve güzellik, rüya sahibinin hizmetçilerine, delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastığı sırtına aldığını görmek alim kişilere işaret eder. Yastık, zevce veya dost; çocuk ya da şefkatli bir anadır. Bazen de yastık, rahatlığa; sağlam kimse için de hastalığa işarettir.
(Ayrıca bkz: Rüyada Döşek Görmek)

Rüyada dört köşeli yastık görmek rüyada görülen dört köşeli yastık şerefli bir rütbeye delalet eder.

Rüyada yastık görmek hizmetçilere yorulur. İpek yastık, başarı ve mutluluk demektir. Aynı zamanda lüks ve rahatlık anlamını da taşır.
Rüyada genç bir kadının yastık yaptığını görmesi, parlak bir istikbali olduğu anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastık görmek konfor ve lüks anlamına gelirken aynı zamanda kişinin herkesten uzakta olma ve kafasını boşaltıp, dinginlik sağlama konusundaki arzusuna işaret eder. Aynı zamanda kişinin hayalleri şeklinde tabir edilir. Rüyada yastık görmek temiz, güzel ve iyi düşüncelere, hayırlı dileklere, hayırlı kısmetler ve işler istemeye yorulur. Çoğu kez de kısmet ve şans olarak tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Kılıfı Görmek

Kişinin kafasındaki ve ilk fırsatta gerçekleştirmek istediği mekân değişikliğine delalet eder. Rüya sahibinin tatil programına aldığı ve uzun zamandan beri hayalini kurup gitmeyi istediği bir şehre ya da ülkeye gitmesi anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Doldurmak

Rüyada yastık doldurmak tutumlu olmaya, gereksiz yere para harcamamaya ve ayağını yorganına göre uzatmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Atmak

Kişinin artık kullanılmaz hale gelmiş bir yastığı elinden çıkarması, kendisi için bir dezavantajı avantaja çevirmesine tabir edilirken rahat ve güzel bir yastığı elinden çıkarması kendisi için güzel ve hayırlı olacak bir şeyi elinin tersiyle itmesi ve sonradan ne kaçırdığını fark ederek pişman olması yönünde ifade edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yırtık Yastık Görmek

Kişinin elinden kayıp gidecek olan şeyler olarak yorumlanır. Kişinin metin ve soğukkanlı duruşu sayesinde bu zor günleri en az zararla ve kayıpla atlatacağı ve yeniden ayağa kalkacağı şeklinde yorum yapılır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık ve Çarşaf Görmek

Yastık ve çarşafı bir arada görmek hem maddi hem de manevi zenginlik olarak tabir edilir. Kişinin iç dünyasında meydana gelecek olan zenginlik ve değişiklik gibi kazancının da artacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Dikmek

Kişinin mahrem düşünceleri ve duygularıdır. Rüyada yastık diktiğini gören kişinin kendisinde kalmasını tercih ettiği ve kimselerle paylaşmadığı hisleri, düşünceleri ve gerçekleri olduğuna delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yüz yastığı ev sahibine, arkadaş ve dostlara, kulluk yapmakta sebat göstermeye,
devlet başkanı için sağlam hazineye, hayırsever bir kadına,
Yastık rahata, ailesine düşkün kadına, bazen hastalanmaya;
Köşeli yastık (koltuk yastığı) şerefli rütbeye,
Sırt yastığı alim kimseye delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: Rüyada yastık görmek, ev sahibine ve halka hizmet eden bir kadına işarettir. Rüyada yüz yastığı gören kimse, bir kadının sırrını bilen ve onu halktan gizleyen bir kadına işarettir.Rüyada yastıkta görülen yırtıklık yaşlılık ve darlık gibi durumlar, rüya sahibinin hizmetçisine aittir.Avam halkın yastık görmeleri, onların arkadaşları ve dostlarına işarettir. Yastıklar, yataklarla tabir edilir. Bazı tabirciler, yastık, evlattır, dediler.Yastık alim ve fakih kimseler için selah-i hal ve muttaki olmalarıyla tabir edilir. Rüyada yastıklarda görülen iyilik ve güzellik, rüya sahibinin hizmetçilerine, aittir.Rüyada görülen bir yastık sırtına aldığını gören kimseye, alim kişilerdir, dediler. Yastık, zevce veya dost yahut çocuk ya da şefkatli bir anadır.Bazen de yastık, rahatlığa yahut sağlam kimse için hastalığa işarettir. Rüyada görülen dört köşeli yastık şerefli bir rütbedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: Rüyada yastık görmek, ev sahibine ve halka hizmet eden bir kadına delalet eder.
Rüyada yüz yastığı gören kimse, bir kadının sırrını bilen ve onu halktan gizleyen bir kadına delalet eder.
Rüyada yastığı çalınan kimsenin, hizmetçisi veya hanımı ölür.
Rüyada yastıkta görülen yırtıklık yaşlılık ve darlık gibi durumlar, rüya sahibinin hizmetçisine aittir. Bazı tabirciler yastık, sultan için onun katipleri, vekilleri ve itimad ettiği kimselerdir, dediler.
Bazan yastık, sultanın rüyada gördüğü miktarca onun itimad olunacak hazinelerine delalet eder.
Avam halkın yastık görmeleri, onların arkadaşları ve dostlarına delalet eder. Yastıklar, yataklarla tabir edilir.
Bazı tabirciler, yastık, evladdır, dediler.
Yastık alim ve fakih kimseler için selah-i hal ve muttaki olmalarıyla tabir edilir.
Rüyada yastıklarda görülen iyilik ve güzellik, rüya sahibinin hizmetçilerine, kölelerine aittir.
Rüyada bir yastık üzerinde oturduğunu gören kimse, bir cariyeden faydalanır. Rüyada görülen bir yastık sırtına aldığını gören kimseye, hayır isabet eder.
Bazı tabirciler rüyada kendisine yaslanılan yastık gibi şeyler, ancak alim kişilerdir, dediler.
Yastık, zevce veya dost yahut çocuk ya da şefkatli bir anadır. Bazen de yastık, rahatlığa yahut sağlam kimse için hastalığa delalet eder.
Rüyada görülen dört köşeli yastık şerefli bir rütbedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Bu rüya, hizmetkarları temsil eder. Yastık üzerinde oturduğunu gören, bir cariye satın alır veya kendisine hediye edilir. Yastığı yüklendiğini görenin, zikri kaybolur. Adı unutulur. Yastık dolduran, bir kadınla münasebette bulunur. Birçok yastıklar toplayan; kadınları, cariyeleri ve hizmetçileri toplar. Yatağı üzerine yastıklar koyduğunu görenin, hizmetçileri ve bağlıları çok olur.
Kirmani şöyle diyor: Rüyasında evinden yastığının çalındığını görenin karısını, biri aldatmak ister. Bir rivayete göre ise, o evdeki hizmetkar vefat eder.
Ebu Said'ül Vaaz diyor ki: Duvar yastığı, hizmetkarlar ile tabir olunur. Çalınması, kaybolması yahut yanması, onlardan birinin vefatına işarettir. Başka bir görüşe göre yastık, evlatla tabir olunur.
Cafer-i Sadık bu rüyayı şunlarla manalandırıyor: Hademe, cariye, reislik, dinde temizlik ve takva. Yastıktan kastedilen yüz yastığıdır. Duvar yastığı zevcenin sembolüdür. Bu yastığa dayandığını gören, karısına itimat eder. Bir rivayete göre güvenilir bir alimle tevil edilir. Yastık nev'inden ufak ve yuvarlak minderler görmek; hayra delalettir. Böyle bir minderin üzerinde oturduğunu gören layıksa, büyük bir mevkie gelir. Ehil değilse, evlenir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastık görmek ne anlama gelir?
Rüyada yastık görmek ne anlama gelir?
Rüyada görülen yastık sırdaşlarımız, arkadaşlarımızdır. Aynı zamanda, yastıkta görülen iyi ve kötü haller rüya sahibinin hizmetçilerinin iyi ve kötü hallerine işaret eder. Bazen de yastık rahatlığa ve sağlıklı birisi için hastalığa işaret edebilir. Yastığı eş, ana ve çocuk olarak yorumlayan tabirciler de vardır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastıklarda görülen iyilik ve güzellik, rüya sahibinin hizmetçilerine, aittir. Rüyada yastık görmek, ev sahibine ve halka hizmet eden bir kadına işarettir. Rüyada yüz yastığı gören kimse, bir kadının sırrını bilen ve onu halktan gizleyen bir kadına işarettir.Rüyada yastıkta görülen yırtıklık yaşlılık ve darlık gibi durumlar, rüya sahibinin hizmetçisine aittir.Avam halkın yastık görmeleri, onların arkadaşları ve dostlarına işarettir. Yastıklar, yataklarla tabir edilir. Bazı tabirciler, yastık, evlattır, dediler.Yastık alim ve fakih kimseler için selah-i hal ve muttaki olmalarıyla tabir edilir. Yastık, zevce veya dost yahut çocuk ya da şefkatli bir anadır.Bazen de yastık, rahatlığa yahut sağlam kimse için hastalığa işarettir. Rüyada görülen dört köşeli yastık şerefli bir rütbedir. Rüyada görülen bir yastık sırtına aldığını gören kimseye, alim kişilerdir, dediler.

    Yüz yastığı ev sahibine, arkadaş ve dostlara, kulluk yapmakta sebat göstermeye,
    devlet başkanı için sağlam hazineye, hayırsever bir kadına,
    Yastık rahata, ailesine düşkün kadına, bazen hastalanmaya;
    Köşeli yastık (koltuk yastığı) şerefli rütbeye,
    Sırt yastığı alim kimseye delalet eder.

Bir yastığı kucakladığını görenin kısmeti bol olur. Bir yastığı yün veya pamukla doldurdugunu gören, evine bir kaç hizmetçi alır.
Yatağı üzerine yastıklar sıraladığını görenin itibari çoğalır.

Kirmaniye göre; Rüyasında birinin evine girip yastığını çaldığını görmek, aldatmak için birinin eşinin arkasından dolaştığına, bir rivayete göre de o evde çalışanlardan birinin ölümüne delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada Yastık Görmek

Rüyada yastık görmek; konfor ve rahatlık anlamına gelen yastık rüyası kişinin iş hayatının vermiş olduğu stres ve sıkıntılardan biraz olsun uzak durarak herkesten her şeyden ayrı bir yerde hayat kuracağına, peşinden koştuğu hayallerini gerçekleştirerek ileriye dönük olumlu yönde adımlar atacağına yorumlanır. Rüyada görülen yastık aynı zaman da hayırlı bir kısmete işaret ederken kişinin gönül kapılarının açılacağına, alacağı müjdeli haber sayesinde hayatının değişeceğine, bir çok hayırlı işlere vesile olarak insanların gönüllerinde taht kuracağına işaret eder. Rüyada yastık görmek,  rüyayı gören kişinin canına, malına, parasına ve işine gelecek zararlara karşı temkinli davrandığına, onları sigortalatacağına ve riske edecek hiçbir işe kalkışmayacağına tabir edilir. Rüya sahibi adımlarını hep düşünerek atan kimse demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada baş yastığı görmek, karı ve kocaya, sır saklayan bir kadına, mal, mülk sahibi olmaya ve bütün sıkıntılardan kurtulmaya işaret eder.Rüyasında baş yastığı gören kimse, kendisine güvenilir adamlara sahip olur diye tabir olunur.Rüyada baş yastığı görmek, sırrını saklayan, malını muhafaza eden, kocasının haklarını koruyan bir kadına işaret eder diye tabir olunur. Dolayısıyla çekilen zorluk ve meşakkatten kurtuluşa işaretle yorumlanır.Rüyada baş yastığı görmek, hanıma, muhafaza edilen mala, sır saklayan bir kadına, zahmet ve meşakkatten kurtularak rahatlığa kavuşmaya işâret eder.Bir kimsenin rüyada gördüğü baş yastığı, rüya sahibinin itimat edeceği bir yakınına da işâret eder.Yine rüyada yastık görmek, üzüntü, gam ve kederden kurtulmaya işâret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
slami Rüya Alimlerine Göre Rüyada Yastık Görmek; beş farklı şekilde yorumlanır, Bunlar; adaletli kimse, cariye, hizmetçi, inanç güzelliği, kısmet olarak dile getirilir. Rüyada görülen yastık sembolü bekar kimseler için hayırlı kısmete işaret ederken evli kimseler için ise sağlıklı güzel evlada, mutlu birlikteliğe, alınacak müjdeli habere, doğruluktan şaşmayarak insanların hayrına vesile olacak bir çok işe nail olmaya yorumlanır. Rüyada yastık görmek aynı zaman da güzel ve şerefli zevceye dosta, evlada ve şefkatli bir anneye işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kirli Yastık Görmek

Rüyada kirli yastık görmek; kişinin bin bir güçlüklerle elde ettiği kazancını kar getiren sağlam yatırımlı işlere yatıracağına, iş hayatında tecrübeli, saygın bir kimseden gördüğü maddi ve manevi destek sayesinde bir çok zorlukların üstesinden geleceğine, geçmişte yaptığı bir takım hatalardan dolayı pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, yaptığı tüm işlerde büyük bir titizlik göstererek insanların ihtiyaçlarına yöneleceğine yorumlanır. Rüyasında kirli yastık gören kimse hane içinde tartışmalı konular yaşar bu tartışmalar ayrılıkların yaşanmasına sebep verir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Köşeli Yastık Görmek

Rüyada köşeli yastık görmek; kişinin zevki sefa sahibi, eğlenceye düşkün, ileriye dönük planlar yapmak yerine hayatı olduğu gibi yaşamayı tercih eden, stresten ve sıkıntılı işlerden uzak bir yapıya sahip olup hayatını eğlenceli kılan bir çok işe nail olacağına, sık sık kısa süreli seyahatlere çıkarak farklı mekanlarda yer alacağına, çok sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde iş hayatında büyük başarılar elde ederek kariyer hayatını özel hayatı gibi eğlenceli hale getireceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Kılıfı Görmek

Rüyada yastık kılıfı görmek; rüyayı gören kimsenin yakın zaman da hane içinde değişiklik yaparak ailesiyle farklı mekanlarda yer alacağına, girdiği işlerde başarılı sağlayarak kısa zaman da ismini duyuracağına, sebepsiz yere tartışmalar yaşayarak kalplerini kırdığı insanlardan af dileyerek onların gönüllerini kazanacağına, uzun zaman dır planını yapıp hayalini kurduğu tatil planını gerçekleştirerek herkesten her şeyden uzak yalnız ailesinin ve sevdiklerinin bir arada olduğu tatil keyfi yapacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Dikmek

Rüyada yastık diktiğini görmek; kişinin özelini  işaret edip karşı cinse olan duygularını hitap eden bu rüya rüya sahibinin çok sevdiği hayal ettiği bir kimseyle hayatını birleştirerek dünya evine gireceğine, şansı ve açık gözlülüğü sayesinde insanlar arasında kısa zaman da diyalog kurarak her istediğini kısa sürede elde edeceğine, kazandığı maddi ve manevi servetini karlı işlere yatırarak büyüme konusunda önemli derecede ilerleyeceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yırtık Yastık Görmek

Rüyada yırtık yastık görmek; rüya sahibinin dik başlılığı ve bencil davranışları yüzünden elindeki olan mal varlığından olup sıfırı tüketeceğine, büyüme hırsı yüzünden bir çok hatalı işler yaparak kendisinin yanı sıra çevresindeki insanlara da zarar vereceğine, başarısızlığı ve aksi halleri yüzünden aile içinde de huzurun ve düzenin kalmayıp hemen hemen her gün tartışmaların yaşanıp kavgaların hiç eksik olmayacağına işaret edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Atmak

Rüyada yastık attığını görmek; yastığın şekline göre yorumlanırken genel olarak ta olumsuz bir durumu olumlu güzel hale getirmeye yorumlanır. Rüyada temiz yastık atmak, elinizdeki fırsatları ters teperek bir çok kazancı geride bırakacağınıza,  size destek verip öğüt vermeye çalışan kimseleri kulak ardı ederek yokmuş gibi göreceğinize işaret ederken; rüyada kirli yastık atmak ise helal kazancınıza haram katmak isteyen kötü niyetli insanlardan uzak durarak hak yolunuzdan şaşmayıp doğruluktan ödün vermeyeceğinize yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Doldurmak

Rüyada yastık doldurduğunu görmek; kişinin bilinçli olarak hareket edip savurganlıktan uzak, tutarlı davranışlar sergileyeceğine, kazancının belli bölümünü yatırım yaparak ileriye dönük hayatını şekillendireceğine, bir çok maddi kazançlara vesile olan işlere girerek hayatını kısa zaman da hareketli bol kazançlı hale getireceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Görmekle Alakalı Ayrıntılı Tabirler

Rüyada Kirli Yastık Görmek; harama işaret eden bu rüya kişinin yanlış yolda ilerleyip doğruluktan şaşacağını, insanların yaptığı iyilikleri görmezden gelerek şerre yöneleceğine…

Rüyada Beyaz Yastık Görmek; kişinin her geçen gün kendine bir şeyler katmak için uğraştığına, hep en iyisini elde etmeyi hedeflediğine, kendisini ve ailesini her şeyin en iyisine ve en güzeline layık gördüğüne delalet eder.

Rüyada Temiz Yastık Görmek; helal rızka, bol kazanca, kar getiren yatırımlı işlere girmeye, hane içinde kırgınlıkların son bularak huzura ermeye yorumlanır.

Rüyada Çarşaf Görmek; ağzı sıkı, sır taşımasını bilen ve asla laf taşımayan bir kişiyle tabir edilir.

Rüyada Yorgan Görmek; esenlik, rahatlık, huzur ve ferahlık anlamına gelir. Rüyasında yorgan gören kişinin istikbali açıktır. Yorgan aynı zamanda bir kadın ile tabir edilir.

Rüyada Yastık Üzerinde Oturduğunu Görmek; kadre, kısmete ve helal rızka işaret eder.

Rüyada Duvar Yastığı Görmek; hayırlı kısmete, zevceye yorumlanırken kişinin yakın zaman da müjdeli haber alıp hayatının değişeceğine

Rüyada Yastığınızın Yırtıldığını, Yandığını Görmek; sevdiğiniz bir yakınınızı kaybedip huzurunuzun kaçacağına, elinize geçen fırsatları ters teperek görmezden geleceğinize
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Görmenin Psikolojik Anlamı

Rüyada yastık görmenin birden fazla şekilde farklı yorumları vardır. Gerçek hayattaki anlamıyla birebir aynı yorumu içeren yastık   rüyasını sizler için sitemizde ayrıntılı bir şekilde dile getirdik. Yastık  sembolü içeren  tüm rüyalarınızın yorumlarınızı sayfamızda paylaşabilir aynı gün içinde yorumlarınızın cevabına ulaşabilirsiniz. Rüyada yastık görmek, kısmete, müjdeli haber almaya, helal rızka işaret ederken kişinin alın teri dökerek hanesine helal lokma götüreceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek ileriye dönük planlar yapacağına, kazancının belli bölümünü hayra yatırarak ihtiyaç sahibi kimselere yardım edeceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen yastık, çeşitli yorumlara işaret eder. Rüyada yastık görmek, çok kere yardımcı durumunda olan hizmetçileri temsil eder şeklinde yorumlanır.Rüyasında bir yastık üzerinde oturduğunu gören kimse, bir hizmetçi satın alacağına veya kendisine hediye verileceğine işarettir.Bir kimse rüyasında yatağının üzerine yastıklar sıralayıp koyduğunu görse, bu rüyası onun hizmetçileri ve kendisine bağlı yardımcıları ve saygılı davranan bağlıları olacağına işarettir şeklinde yorumlanır.Rüyasında yastığının çalındığını gören kimsenin bu rüyası onun hizmetçisinin veyahut da hanımının öleceğine işarettir şeklinde yorumlanır.Bazı rüya yorumcularına göre, rüya da yastık görmek, evlada işarettir. Çünkü evlat (yani çocuklar) anne babaya en büyük yardımcılardır.Rüyada yastık görmek, hizmetçi ile yorumlanır. Birçok yastık görmek, taraftarlarınızın çok olacağına, yastığın eski ve yırtık olması hizmetçilerin işe yaramayacağına, yastığın yeni ve güzel olması hizmetçilerin veya çalışanların  güvenle hizmet edeceklerine işaret olarak yorumlanır.Bir kimse rüyasında sırtına bir yastık almış olduğunu görse, bu rüyası ona (rüya görene) iyilikler ve hayırlar geleceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Görmek Hayır mıdır, Şer midir?

Yastık görme rüyaları kişinin gelecekte başına gelecek durumlar hakkında bilgi veren önemli rüyalardan biridir. Bu rüya daha çok olumsuz gelişmelerin olacağını haber vermektedir. Rüya sahibinin hem özel yaşamında hem de maddi durumunda can sıkıcı gelişmelerin olacağına işaret etmektedir. Bu itibarla rüyasında yastık gören kişilerin bildirilen mesajlara kulak vermesi ve her zamankinden daha dikkatli olması büyük önem arz etmektedir.

Çok yaygın olmamakla birlikte bazen rüyada yastık görmek müjdeli haberlerin de işareti olabilmektedir. Rüyanın olumlu yorumlanmasını sağlayan husus ise görülen bazı detaylardır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sert Yastık Görmek

Rüyasında sert yastık gören kişilerin aileleri ile şiddetli tartışmalar yaşayacakları ifade edilmektedir. Söz konusu tartışmaların çok şiddetli geçeceği ve vaktinde müdahale edilmezse ailenin dağılmasına dahi sebep olabileceği ifade edilmektedir.

Rüyada sert yastık gören kişilerin ailevi sorunların çözümü konusunda daha hoşgörülü ve daha duyarlı olmaları büyük önem arz etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İpek Yastık Görmek

Rüyasında ipek yastık gören kişilerin karşılarına çıkacak çok önemli bir fırsatı değerlendirerek yaşamlarını büyük ölçüde güzelleştirecekleri yorumu yapılmaktadır. Rüya sahibinin yaşamının en önemli fırsatını değerlendirmesi ve bu sayede güzel bir yaşama kavuşması demektir.

Rüyada ipek yastık görmek bazı alimler tarafından özel hayattaki sorunların bitmesi ve güzel bir yaşama kavuşmak biçiminde de yorumlanmıştır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada beyaz yastık görmek, muradına ermenin, huzur bulmanın, başarılı ve mutlu bir hayat yaşamanın simgesi olarak görülür. Hayatınızda yaşanacak güzelliklere tekabül eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastık görmek

Rüyada yastık görmek, rüya sahibi kimsenin Allah korkusu ve Allah inancı yüksektir. Bu kişi evlat sahibi olur, çevresinde itibarı artar. Rüyada yastık görmek, güzel düşüncelere, hayırlı kısmetlere, zenginliğe ve güzel dileklere işaret eder. Rüyada yastık görmek, bazen hizmetçi olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastık kılıfı görmek

Rüyada yastık kılıfı görmek, mekan değiştirmek isteğinize işaret eder.
Rüyada yüz yastığı görmek

Rüyada yüz yastığı görmek, hayırsever ve iyi niyetlisiniz.
Rüyada temiz ve güzel bir yastık görmek

Rüyada temiz ve güzel bir yastık görmek, yaptığınız işte başarı elde edecek ve yükseleceksiniz. Hayır işlerinde bulunacaksınız.
Rüyada yırtık yastık görmek

Rüyada yırtık yastık görmek, elinizden kaçacak kısmete, zor günleri an az kayıpla atlatmaya işaret eder.
Rüyada yanak yastığı görmek

Rüyada yanak yastığı görmek, ise, sır tutan kadına işarettir.
Rüyada ipek yastık görmek

Rüyada ipek yastık görmek, başarı ve mutluluk demektir. Aynı zamanda lüks ve rahatlık anlamı da taşır. Rüyada ipek yastık görmek, aşk hayatında kazanacağınız anlamındadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastık yaptığını görmek

Rüyada yastık yaptığını görmek, rüya sahibi genç bir kadınsa parlak bir istikbali olduğu anlamındadır. Zenginliğin ve rahatlığın işaretidir.
Rüyada yastık doldurduğunu görmek

Rüyada yastık doldurduğunu görmek, israftan uzak durmaya, tutumlu olmaya işaret eder.
Rüyada yastık diktiğini görmek

Rüyada yastık diktiğini görmek, mahrem duygu ve düşünceleriniz olduğuna işaret eder.
Rüyada yastık attığını görmek

Rüyada yastık attığını görmek, olumsuz bir durumdan olumlu sonuçlar elde etmeye, sizin için hayırlı olacak bir fırsatı kaçırıp sonradan pişman olmaya işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada bir yastığın üzerinde oturdugunu görmek

Rüyada bir yastık üzerinde oturdugunu görmek, yanınızda çalışacak size her konuda yardım edecek bir eleman alacaksınız.
Rüyada bir yastık kucakladığını görmek

Rüyada bir yastığı kucakladığını görmek, rüya sahibinin kısmeti açık ve bol olur.
Rüyada birinin evine girip yastığını çaldığını görmek

Kirmani’ye göre;Rüyada birinin evine girip yastığını çaldığını görmek, aldatılabilirsiniz. Çalışanlarınızdan biri vefat edebilir.
Rüyada yumusak bir yastığa dayanarak istirahat etmek

Rüyada yumusak bir yastığa dayanıp istirahat ettiğini görmek, kolay yoldan para kazanacak ve zengin olacaksınız.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Görmek

Rüyada yastık görmek iyi dileklere, hayırlı kısmetler istemeye, temiz niyet içinde olmaya işaret eder. Rüya sahibinin etrafındaki iş ve kişilerden uzaklaşarak dinlenmeye ve sakin kalmak istediğine de tabir edilir. Rüyada yastık görmek kişinin hayallerine ve isteklerine işarettiği gibi konfora da yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Kılıfı Görmek

Rüya sahibinin yapmayı çok istediği bir yolculuğa işaret eder. Rüyayı gören kişinin hayalini kurduğu gitmek istediği yere gideceğine tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Doldurmak

Rüyada yastık doldurmak gereksizce para harcamadan uzak olmaya, israf etmemeye ve bütçeye göre yaşamaya tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık ve Çarşaf Görmek

Yastık ve çarşafı bir arada görmek rüyayı gören kişinin iyi gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder. Rüya sahibinin kişisel gelişiminde katkı sağlayacağı gibi aynı zamanda maddi olarak da zenginliğe kavuşacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Dikmek

Kişinin özel düşünceleri ve duygularına işaret eder. Rüya sahibinin sırlarına, paylaşmadığı düşünceleri ve duyguları olduğuna tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Atmak

Kişinin eski ve kötü durumda olan bir yastığı attığını görmesi, olumsuz bir durumu olumluya çevireceğine işaret eder. Eğer güzel ve iyi durumdaki bir yastık atılıyorsa hayırlı bir işi ve fırsatı kaçırıp pişmanlık hissetmeye tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yırtık Yastık Görmek

Rüya sahibinin kayıp içinde olacağına ancak gücü ve cesareti sayesinde fazla zarar görmeden bu durumu atlatacağına, yoluna devam edeceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastık görmek, çok kere yardımcı durumunda olan hizmetçileri temsil eder şeklinde yorumlanır.

Rüyasında bir yastık üzerinde oturduğunu gören kimse, bir hizmetçi satın alacağına veya kendisine hediye verileceğine işarettir.

Bir kimse rüyasında yatağının üzerine yastıklar sıralayıp koyduğunu görse, bu rüyası onun hizmetçileri ve kendisine bağlı yardımcıları ve saygılı davranan bağlıları olacağına işarettir şeklinde yorumlanır.

Rüyasında yastığının çalındığını gören kimsenin bu rüyası onun hizmetçisinin veyahut da hanımının öleceğine işarettir şeklinde yorumlanır.

Rüya da yastık görmek, evlada işarettir. Çünkü evlat (yani çocuklar) anne babaya en büyük yardımcılardır.Rüyada görülen yastık rahata, ailesine düşkün kadına, bazen hastalanmaya işâret eder.

Bir kimse rüyasında sırtına bir yastık almış olduğunu görse, bu rüyası ona (rüya görene) iyilikler ve hayırlar geleceğine işarettir.

Genç bir kadının rüyada yastık yaptığını görmesi, parlak bir istikbali olduğuna işârettir.

Rüyada görülen yüz yastığı ev sahibine, arkadaş ve dostlara, kulluk yapmakta sebat göstermeye, devlet başkanı için sağlam hâzineye işâret eder.

Rüyada köşeli yastık (koltuk yastığı) görmek, şerefli rütbeye yorumlanır.

Rüyada görülen sırt yastığı, âlim kimseye delâlet eder.

Ev sahibine ve halka hizmet eden kadına işaret eder. Yastıkta görülen yırtık, yaşlılık ve darlık gibi durumlar anlamına gelir. Eş, çocuk ve şefkatli anneye de işaret eder. Bir yastığı sırtına aldığını gören kimse sevineceği bir durumla karşılaşır. Dört köşeli bir yastık, şerefli bir rütbedir. İnsanın rüyasında yumuşak bir yastığa dayanıp dinlenmesi, genç bir erkek için; yakında ele geçecek bir fırsat sayesinde en kısa yoldan refah ve saadete ulaşacağına; tecrübeli bir erkek için hoş ve eğlenceli bir tatile; bekâr bir kadın için mali durumu iyi ve sağlam bir erkekle evlenmeye; evli bir kadın için çok kıymetli bir dost edinmeye veya resmi bir toplantıya katılmaya işarettir.

Rüyada yüz yastığı gören kimse, bir kadının sırrını bilen ve onu halktan gizleyen bir kadına yorumlanır.

Avam halkın yastık görmeleri, onların arkadaşları ve dostlarına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Görmek

Yüz yastığı ev sahibine, arkadaş ve dostlara, kululk yapmakta sebat göstermeye, devlet başkanı için sağlam hazineye, hayırsever bir kadına.

Yastık rahata, ailesine düşkün kadına, bazen hastalanmaya; Köşeli yastık (koltuk yastığı) şerefli rütbeye, Sırt yaastığı alim kimseye delalet eder.

Ayrıca Bakınız; Yatak

Rüyada yastık görmek, genç biri için; çok yakında önünüze çıkacak bir fırsatı iyi değerlendirirseniz mutlu ve rahat bir yaşam sürersiniz demektir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ana sayfa » Y Harfi ile Başlayan Rüya Tabirleri » Yastık
Rüyada Yastık Görmek Ne Demek?

çok eğleneceğiniz ve rahatlayacağınız bir tatile çıkmak anlamındadır. Bekar bir kadın için rüyada yastık görmek için parası olan ve iyi huylu birisiyle evlenmeye yorumlanır. Evli bir kadın içinse bu rüya çok iyi bir arkadaş sahibi olamaya yorumlanır.

Zenginliğin ve rahatlığın işaretidir. İpek yastık, hem aşk, hem de iş hayatında başarılı ve mutlu olacağınız anlamına gelir.

Temiz ve güzel bir yastık mevki, önemli görev, hayırlı iştir.

Rüyada yastık görmek, hizmetçilerle yorumlanır. Bu rüyada iyi ve kötü görülecek her şey bununla kıyaslanır. Bir yastık üzerinde oturduğunu gören, bir hizmetçi alır veya kendisine bir kıymetli hediye verilir.

Bir yastığı kucakladığını görenin kısmeti bol olur. Bir yastığı yün veya pamukla doldurduğunu gören, evine bir kaç hizmetçi alır.

Yatağı üzerine yastıklar sıraladığını görenin itibari çoğalır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Görmek

Rüyada yastık görmek, ev sahibine ve halka hizmet eden bir kadına işarettir.
Yastık, zevce veya dost yahut çocuk ya da şefkatli bir anadır.
Rüyada yastık görmek, karınız veya sevgilinize karşı beslediğiniz güvenin yerinde olduğuna yorumlanır.
Bir yastık üstüne yaslandığınızı görmek, karınızın veya sevgilinizin farkında olmayarak emri ve hükmü altına gireceğinize yorumlanır.
Bir yastığa başınızı koyup yattığınızı görmek, evlilik hayatınızın gayet mesut ve bahtiyar geçeceğine delildir.
Bazı tabirciler, yastık, evlattır, dediler.
Rüyada yastık görmek, genç bir erkek için; çok yakında önünüze çıkacak bir fırsatı iyi değerlendirirseniz mutlu ve rahat bir yaşam sürersiniz demektir.
Orta yaşlı bir erkek için bu rüya çok eğleneceğiniz ve rahatlayacağınız bir tatile çıkmak anlamındadır. Bekâr bir kadın için rüyada yastık görmek için parası olan ve iyi huylu birisiyle evlenmeye yorumlanır. Evli bir kadın içinse bu rüya çok iyi bir arkadaş sahibi olamaya yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Görmek

Rüyada yastık görmek konfor ve lüks anlamına gelirken aynı zamanda kişinin herkesten uzakta olma ve kafasını boşaltıp, dinginlik sağlama konusundaki arzusuna işaret eder. Aynı zamanda kişinin hayalleri şeklinde tabir edilir. Rüyada yastık görmek temiz, güzel ve iyi düşüncelere, hayırlı dileklere, hayırlı kısmetler ve işler istemeye yorulur. Çoğu kez de kısmet ve şans olarak tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Yastık Görmek

Rüyada pembe yastık görmek, hayırlı evliliklere ve güzel geçime işarettir. Kişinin aklından ve kalbinden geçirdiği, olması için dua ettiği ne varsa zamanla hepsine kavuşacağını ve hayata dair sıkıntılarının yok olacağını, hastalığı varsa iyileşeceğini ve sonrasında da kötü bir sağlık sorunu yaşamayacağını işaret eder. Bekar kimseler için aşık oldukları, çok sevdikleri biriyle yuva kuracaklarını ve bu kişinin ailesi tarafından da çok sevileceklerini haber verir. Eşin kendisinden hürmet görmek, altın ziynet eşyası veya araba gibi ederi yüksek hediyeler almak manasına da gelir. Hem erkekler, hem bayanlar için aşk dolu bir yuvanın, saadet dolu bir hayatın delaleti olan rüya, temiz kalpli, iyilik yapmayı seven, kimseyi kırmamak için itina gösteren maneviyatı güçlü kimselerle ahbaplık edileceğini de bildirir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Yastıkta Uyumak

Evlenmek, yuva sahibi olmak, aşk ve romantizm dolu zamanlar geçirmek demektir. Bekar biri pembe yastıkta yalnız uyuduğunu görürse sevdiğinden bir süre uzak kalacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine yorumlanır. Tanımadığı biriyle pembe yastıkta yattığını gören kişi bekarsa yeni biriyle tanışır ve aşık olur, evliyse eşiyle arasında yeniden romantik günler yaşanır. Aile saadetinin artacağını bildiren rüya aynı zamanda kişinin duygularını itiraf edeceğini, platonik aşkı varsa bu kimseye açılacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Yastık Almak

Aile kurmak, evlenmek için hazırlıklar yapmak adına maddi birikimler yapılacağını ve kişinin ailesine evlenme niyetini açacağına yorumlanır. Sevinçle karşılanacak bir haber anlamına gelen rüya kızını veya oğlunu evlendirmek, görücüye gitmek manasına da gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Pembe Yastık Görmenin Psikolojik Yorumu

Yaşanan hayatın kişiyi her açıdan, özellikle duygusal bakımdan memnun ettiğini ve kendisini huzurlu hissettiğini bildirir. Anlayışlı, sevgi dolu bir ortamda geçirilmiş çocukluğun ifadesi olduğu gibi, yakın zamanda başlayan bir beraberliğin kişiyi heyecanlandırdığını ve özel hayata dair her şeyin yolunda gittiğini de işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Görmek

Rüyasında temiz, sağlam, güzel renkli bir yastık görmek önemli görev,  hayırlı iş olarak yorumlanır. Bir yastığa dayanan kişi, önemli biri tarafından destek görür. Bir yastık alan kendi gayretiyle işinde ilerler. Yastığın yırtılması, eskimesi, gözden düşme olarak yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastık görmek; hizmetkârlara işarettir. Rüyada bir yastık üzerinde uyuduğunu görmek; bir hizmetçi almaya işarettir. Rüyada bir yastık doldurduğunu görmek; bir kadın veya hizmetkâr ile münasebette bulunmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada birçok yastık topladığını görmek; birçok kadın, hizmetkâr veya cariyeler toplamaya işarettir. Rüyada birinin evine girip bir yastık çaldığını görmek; aldatmak için birinin karısının arkasında dolaşmaya veya o hanede çalışan bir hizmetçinin vefat edeceğine işarettir. Rüyada yastık görmek; hayırlı bir evlat sahibi olmaya işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada duvar yastığı görmek; karısına güvenmeye işarettir. Rüyada duvar yastığı görmek; güvenilir bir âlime işarettir. Rüyada yastık görmek, dört şekilde tabir edilir: 1) Makam ve mevki sahibi olmak, 2) Takva sahibi olmak, 3) Dinde saflık ve temizlik, 4) Hizmetkâr.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastık kılıfı görmek, saadet dolu günler geçirileceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine alamettir. Hayırlı bir rüyadır ve bekarlar için yakın zamanda evleneceklerinin de müjdecisidir. Kişinin kalbine hitap eden, yanına yakışan ve aile görgüsü, terbiyesi almış bir kimse ile hayatını birleştirmesine, yuvalarında mutlu ve huzurlu bir hayat sürmelerine yorumlanır. Yaşlı kimseler için eşleri ile çok uzun bir ömür geçireceklerine ve sağlık sorunlarından uzak, torunlarıyla haşır neşir olacakları güzel zamanlara da delalettir. Güzel karşılaşmalar yaşanacağını, bitmiş olan birlikteliklerin daha sağlam bir zeminde yeniden başlayacağına ve sorunların çözümü için karşılıklı çaba gösterileceğine de yorumlanır. Kişinin kendisini aile ortamında güvende hissedeceğini ve hayattan ne beklediğinden emin olacağı bir sürece gireceğini de gözler önüne serer.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eskimiş Yastık Kılıfı Görmek

Eskimiş yastık kılıfı, eşler arasındaki sevginin azalması, ilginin zayıflaması ve iletişimsizlik anlamına gelir. Eşler arasında özellikle ailelerden kaynaklı sorunlar yaşanabileceğini, başkalarının sözlerinin çok fazla önemsenmesi halinde tartışmalı durumların can sıkıcı bir hale geleceğini de bildirir. Çatışmaların yoğunlaştığı bir dönemi vurgulayan rüya, aile birliğini sarsacak olaylara, sevgisizliğe ve saygının azalması sonucu eşler arasında soğuk rüzgarlar esmesine de alamettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Yastık Kılıfı Görmek

Bekarlar için yoğun ve hareketli bir aşk yaşamı demektir. Özellikle erkekler için bu süreçte pek çok çapkınlık hikayesine karışacaklarını, ne aradıklarını bilememelerinden dolayı karşılarına çıkan kısmetleri de tam olarak değerlendiremeyeceklerini ve bazı büyük fırsatları da kaçıracaklarını işaret eder. Renkli yastık kılıfı, kişinin hayalperest biri olması sonucu, iş konusunda da kariyer yapmakta biraz geç kalacağını tabir eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Kılıfı Görmenin Psikolojik Yorumu

Ayrılık veya boşanma yaşamış kişilerin hala bu durumu kabullenmekte zorluk çektiklerini işaret eder. Normal yaşamlarına adapte olmakta zorlanan ve yeni ilişkiler kurmak konusunda çekingen davranan rüya sahibinin hala eski eşine veya sevdiği insana ulaşmaya çalıştığına da yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Kılıfı Görmek

Kişinin kafasındaki ve ilk fırsatta gerçekleştirmek istediği mekân değişikliğine kılavuz eder. Rüya sahibinin tatil programına aldığı ve uzun zamanda ve andan beri hayalini kurup gitmeyi istediği bir şehre ya da ülkeye gitmesi anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık Görmek Tabiri

Rüyada yastık görmek, evin hanımına, şefkatli anneye, evlada, bayan hizmetçiye, hademeye, arkadaş ve dostlara, kişinin maiyetinde bulunan kimselere veya halka hizmet eden bir kadına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bazan rüyada yastık görmek, bir işin başına geçmeye, temizlik ve takvaya, rahatlığa veya bir kadının sırrını bilen ve bunu halktan saklayan bir kadına işaret eder.

Rüyada yastık görmek, hastalanmaya da işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastıkta görülen yırtıklık veya diğer olumsuz durumlar, darlık, sıkıntı ve yaşlılığa veya hizmetçinin bir kusuruna işaret eder.

Duvar yastığı, evin hanımına veya güvenilir bir âlime işarettir.

Bekâr bir kimse rüyada herhangi bir şekilde yastık sahibi olduğunu görse, evlenir. Yastık doldurduğunu görmek, bir

kadınla birlikte olmaya işarettir. Rüyada sırtına yastık yüklendiğini görmek, âlim bir kimseden hayır ve menfaat görmeye veya ad ve şanın unutulup gitmesine işarettir.

Rüyada birçok yastık topladığını görmek, aile ve akraba içinde çok kadın olacağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yatak üzerine birçok yastık koyduğunu görmek, yardımcı, hizmetçi ve sevip sayanın çok olmasına işarettir.

Rüyada evindeki yastığın çalındığını, kaybolduğunu veya yandığını gören kimsenin, hanımını biri aldatmak ister veya hizmetçisi vefat eder.

Rüyada duvar yastığı görmek, hizmetçi veya işçilere; bunlardan birinin çalınması, kaybolması veya yanması, hizmetçi veya işçilerden birinin vefatına işarettir.

Rüyada duvar yastığına dayandığını görmek, hanımına güven duymaya işarettir.

Rüyada yastık türünden ufak ve yuvarlak minderler görmek, hayra ve esenliğe; böyle bir minderin üzerinde oturduğunu görmek, büyük bir makama gelmeye veya evlenmeye işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yastık

Rüyada yastık görmek, uzun zamandır gitme hayali kurduğunuz yere, kısa zamanda gideceğinize delalettir.

Rüyada yastık doldurmak, yerine göre harcama yaptığınıza, tutumlu davrandığınıza, savurgan olmadığınızla yorumlanır.

Rüyada yastık dikmek, içinizde bir takım düşünceler sakladığınıza ve kimseye bu düşünceleri açmadığınıza işarettir.

Rüyada yırtık yastık görmek, elinizde kaçıracağınız fırsatlar olacak fakat sizin soğukkanlılıkla bu fırsatları çok geç olmadan yakalayacağınıza işaret eder.

Rüyada görülen beyaz yastık, bekarlığa delalet eder.

Rüyada görülen siyah yastık, eşten ayrılmaya delalettir.

Rüyada görülen renkli yastık, bekarlar için evliliğe, evli olanlar için evlilikte sıkıntı yaşanmayacağıyla yorumlanır.

Rüyada görülen kısa yastık, yastık ne kadar küçükse başlayacak olan ilişkinin o kadar kısa olacağına işaret eder.

Rüyada görülen temiz yastık, keyifli ve eğlenceli geçecek bir tatile delalet eder.
Başka bir rivayete göre de, vermiş olduğunuz borcun ödeneceğine işarettir.

Rüyada görülen kirli yastık, zor geçecek olan bir tatilin sizi maddi açıdan da zorlayalacağına delalet eder.
Başka bir rivayete göre de, verdiğiniz borcun bir kısmını geri alacağınıza delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Anonim

Rüyada yastık gören kimsenin takvası güzeldir, bu kişi evlat sahibi olur, çevresinde itibari aîtai.

Rüyada yanak yastığı görmek sır tutan kadına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer-i Sâdık (r. a) demiştir ki: Rüyada yastık görmek,beş vech ile tâbir olunur: a) Erkek hizmetçi, b) Hizmetçi, c) Dinin safiyeti ve güzelliği, d) Takva, e) Makam.

Rüyada bir yastık üzerinde oturduğunu görmek, nimete, uluvv-i kadre ve menzilete delâlet eder.

Bir kimsenin rüyada yastık görmesi, ev sahibine ve halka hizmet eden bir kadına işarettir.
İlim sahibi kişilerin rüyada yastık görmeleri, muttaki olmalarina, dinde salâha ve imanda kuvvete delâlet eder.

Rüyada güzel yastıklar görmek, güzel ve hasnâ hizmetçilere delâlet eder.

Bazı kere de yastık görmek, güzel ve şerefli zevceye dosta, evlada ve şefkatli bir anneye delâlet eder.

Rüyada dört köşeli yastık görmek, şerefli bir rütbe ile tâbir olunur.

Rüyada bir yastığı sırtlayıp götürdüğünü görmek, hayır ve berekete işarettir.

Rüyada yastıkta görülen yırtıklık da darlık gibi durumlar, rüya sahibinin hizmetçisine nisbet edilir.

Rüyada avam halkın yastık görmeleri, onların arkadaşları ve dostlarına delâlet eder.

Rüyada duvar yastığı görmek, zevceye, ona dayanmak, zevceye itimada işarettir.
Ebu Saidü’l-Vaaz demiştir ki: Rüyada duvar yastığı hizmetkar ile tâbir olunur.

Baş yastığı görmek, zevceye, biriktirilen mala, sır saklamaya, rahat ve güzel bir hayata delâlet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastık görmek, genç bir erkek için; çok yakında önünüze çıkacak bir fırsatı iyi değerlendirirseniz mutlu ve rahat bir yaşam sürersiniz demektir. Orta yaşlı bir erkek için bu rüya çok eğleneceğiniz ve rahatlayacağınız bir tatile çıkmak anlamındadır.

Bekar bir kadın için rüyada yastık görmek için parası olan ve iyi huylu birisiyle evlenmeye yorumlanır.
Evli bir kadın içinse bu rüya çok iyi bir arkadaş sahibi olamaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cafer Sadık: Rüyada yastık görmenin beş tabiri vardır:

1-Hizmetkar

2-Cariye

3-Riyaset

4-İnanç güzelliği

5-Dindarlık ve adaletAllame Meclisi: Yastık; mutluluğa işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
İbn-i Sirin: Yastık, hizmetkara…

Yeşil ve yeni bir yastık aldığınızı veya başkasının size verdiğini görmek; salih ve takvalı bir işçiyi istihdam edeceğinize…

Yastığınızın kirli, siyah veya sarı olduğunu görmek; yukarıdakinin aksine…

Yastığınızın yırtıldığını, yandığını veya kaybolduğunu görmek; bir işçinizin kaybolacağına, kaçacağına veya bir sıkıntıya işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Çağdaş Ulema: Yastık satın almak; yorgun olduğunuza ve dinlenmeniz gerektiğine…

Bir yastığın üzerine uzanmak; zor bir durumla karşılaşacağınıza ve birilerinden yardım alacağınıza işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yüz yastığı ev sahibine, arkadaş ve dostlara, kululk yapmakta sebat göstermeye, devlet başkanı için sağlam hazineye, hayırsever bir kadına, Yastık rahata, ailesine düşkün kadına, bazen hastalanmaya; Köşeli yastık (koltuk yastığı) şerefli rütbeye, Sırt yaastığı alim kimseye delalet eder. (Ayrıca Bakınız; Yatak. ) Rüyada yastık görmek, genç bir erkek için; çok yakında önünüze çıkacak bir fırsatı iyi değerlendirirseniz mutlu ve rahat bir yaşam sürersiniz demektir. Orta yaşlı bir erkek için bu rüya çok eğleneceğiniz ve rahatlayacağınız bir tatile çıkmak anlamındadır.

Bekar bir kadın için rüyada yastık görmek için parası olan ve iyi huylu birisiyle evlenmeye yorumlanır.
Evli bir kadın içinse bu rüya çok iyi bir arkadaş sahibi olamaya yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada yastık görmek, genç bir erkek için; çok yakında önünüze çıkacak bir fırsatı iyi değerlendirirseniz mutlu ve rahat bir yaşam sürersiniz demektir. Orta yaşlı bir erkek için bu rüya çok eğleneceğiniz ve rahatlayacağınız bir tatile çıkmak anlamındadır.

Bekar bir kadın için rüyada yastık görmek için parası olan ve iyi huylu birisiyle evlenmeye yorumlanır.
Evli bir kadın içinse bu rüya çok iyi bir arkadaş sahibi olamaya yorumlanır. Zenginliğin ve rahatlığın işaretidir.

İpek yastık, hem aşk, hem de iş hayatında başarılı ve mutlu olacağınız anlamına gelir. Temiz ve güzel bir yastık mevki, önemli görev, hayırlı iştir.

Rüyada yastik görmek, hizmetçilerle yorumlanır.

Bu rüyada iyi ve kötü görülecek her sey bununla kiyaslanir.

Bir yastik üzerinde oturdugunu gören, bir hizmetçi alir veya kendisine bir kiymetli hediye verilir.

Bir yastigi kucakladiğini görenin kismeti bol olur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Bir yastigi yün veya pamukla doldurdugunu gören, evine bir kaç hizmetçi alir. Yatagi üzerine yastiklar siraladiğini görenin itibari çogalir. Kirmani'ye göre; rüyasında birinin evine girip yastiğini çaldiğini görmek, aldatmak için birinin esinin arkasindan dolastiğına, bir rivayete göre de o evde çalisanlardan birinin ölümüne delalet eder.

Rüyada yumusak bir yastiga dayanarak istirahat ettiğini görmek, yakında ele geçecek bir firsatla en kisa yoldan zengin olacağına ve bolluk ve selamete kavusacağına delalet eder. Yastik, bir rivayete göre, emniyet ve sagliga da işarettir.

Bir baska rivayete görede: Rüyada yastik görmek, ev sahibine ve halka hizmet eden bir kadına işarettir.

Rüyada yüz yastigi gören kimse, bir kadınin sirrim bilen ve onu halktan gizleyen bir kadına işarettir.

Rüyada yastikta görülen yirtiklik yaslilik ve darlik gibi durumlar, rüya sahibinin hizmetçisine aittir. Avam halkin yastik görmeleri, onlarin arkadaslari ve dostlarina işarettir. Yastiklar, yataklarla tabir edilir.

Bazi tabirciler, yastik, evlattır, dediler. Yastik alim ve fakih kimseler için selah-i hal ve muttakî olmalariyla tabir edilir.

Rüyada yastiklarda görülen iyilik ve güzellik, rüya sahibinin hizmetçilerine, aittir.

Rüyada görülen bir yastik sirtina aldiğini gören kimseye, alim kisilerdir, dediler. Yastik, zevce veya dost yahut çocuk ya da sefkatli bir anadir.

Bazen de yastik, rahatliga yahut saglam kimse için hastaliga işarettir.

Rüyada görülen dört köseli yastik serefli bir rütbedir. Hizmetçi olarak yorumlanır.
İpek yastık başarı ve mutluluk demektir.

Aynı zamanda lüks ve rahatlık anlamı da taşır. Genç bir kadının yastık yaptığını görmesi, parlak bir istikbali olduğu anlamındadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yastık görmek, dünyevi hayatında kaygısız dertsiz ve kedersiz yaşayan rahatına düşkün kişiler ile yorumlanır. Rüyada yastık almak, huzuru kaçmış hane, hizmet eden kadın ile de tabir edilir. Alimlerin rüyada yastık görmek ile alakalı dini yorumları şu şekildedir.



Rüyada Yastık Görmek İslami Anlamı

Rüyada Yastık görmek, İmam Nablusi (r.a) ansızın yakalanacağı hastalığa ve yüklerinden bıkmış ve yorulmuş kişiye işarettir demiştir. Kirmani (r.a) Rüyasında yastık gören kişi tembeldir ve başkalarının üzerinden geçinen kişidir. Yorumunu yapmıştır. Rüyada yastığa baş koymak, yaşanacak olan küçük sağlık sorunları ile de tabir edilmektedir.
Rüyada Yastık Almak

Rüyada yastık almak, izin istemek ile tabir edilir. Rüyasında yastık aldığını gören kişi, hayatından sıkılan ve memnun olmayan kişidir. Rüyada başkasına yastık almak, eşe verilen destek ile yorumlanır. Rüyada yastık almaya gitmek, şehri dışı yapılacak yolculuk ve istirahat ile yorumlanmaktadır.
Rüyada Başını Yastığa Koymak

Rüyada başını yastığa koymak, kafa dinlemek ile yorumlanır. Rüyasında başını yastığa koyan kişi, yaşadıklarından yorulan ve ruhsal sorunlar yaşayan kişidir. Rüyada, başkasının başını yastığa koyduğunu görmek, başkalarına yük olmak ile yorumlanır.
Rüyada Yastık Kılıfı Görmek

Rüyada yastık kılıfı görmek, yapılamayan işlere bahane uydurmak ile tabir edilmektedir. Rüyasında kendi yastık kılıfını gören kişi, yapacağı işlerde başarısız olacak ve bundan dolayı sözlü tartışma yaşayacaktır. Rüyada başka birine ait yastık kılıfı görmek, özenilen kişilerin çok daha farklı olduğu ile yorumlanır.
Rüyada Mavi Yastık Görmek

Rüyada mavi yastık görmek, yaşanan yorgunluğun ve stresin kısa sürede bitmesine delalet eder. Rüyada mavi yastıkta yattığını gören kişi, sevineceği haberler alır. Rüyada başka birine mavi yastık vermek, destek olmak anlamına gelir. Rüyada bir çocuğun mavi yastıkta yattığını görmek, evlenmek ve çocuk sahibi olmak ile tabir edilir.
Rüyada Pembe Yastık Görmek

Rüyada pembe yastık görmek, hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı üzüntüsü ile yorumlanır. Rüyada pembe yastıkta yattığını gören kişi, sevdiklerinden ayrılır ve bundan dolayı büyük üzüntüler yaşar. Rüyada başka birinin pembe yastıkta yattığını görmek, yakın çevreden biri ile aynı sıkıntıya düşülmesi ile yorumlanır.
Rüyada Yastıkta Bir Görmek

Rüyada yastıkta bir görmek, gelecek olan paranın beklenenden çok daha olacağına yorulur. Rüyayı gören kişi, bu neden ile maddi zorluklar yaşar.
Rüyada Yastık Doldurmak

Rüyada yastık doldurmak, istenilen şeylerin olması için plan yapmak ile tabir edilir. Rüyasında kendine yastık doldurduğunu gören kişi, rahat bir hayat yaşamak için her yolu dener. Rüyasında başka biri için yastık doldurduğunu gören kişi, ailesine ve dostlarına değer veren kişidir.
Rüyada Yastık Dikmek

Rüyada yastık dikmek, bir şeyleri saklamaya çalışmak ile tabir edilir. Rüyasında kendine yastık diktiğini gören kişi, geleceği ile ilgili plan ve birikim yapar. Rüyada başka birinin yastık diktiğini gören kişi, beklediği yardım ve desteği alamaz.
Rüyada Beyaz Yastık Görmek

Rüyada beyaz yastık görmek, temiz bir sayfa açmak, pes etmeden tekrar çabalamak ile tabir edilmektedir. Rüyada beyaz yastık görülmesi, ameliyat olmak ile de yorumlanır. Rüyada beyaz yastıkta yatmak, sakinleşmek ve plan yapmak ile tabir edilir.
+1 oy
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
Rüyada yastık görmek, genç bir erkek için; çok yakında önünüze çıkacak bir fırsatı iyi değerlendirirseniz mutlu ve rahat bir yaşam sürersiniz demektir. Orta yaşlı bir erkek için bu rüya çok eğleneceğiniz ve rahatlayacağınız bir tatile çıkmak anlamındadır.

Bekâr bir kadın için rüyada yastık görmek için parası olan ve iyi huylu birisiyle evlenmeye yorumlanır. Evli bir kadın içinse bu rüya çok iyi bir arkadaş sahibi olamaya yorumlanır.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

471 Aktif
0 Üye ve 471 misafir
Bugün : 18265
Dün : 23857
Toplam : 48076583
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...