Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+3 oy
353 okuma
yok Rüya kategorisinde Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Okuldayım ve tuvalete girdim ve tuvaletimi yaptım.Sonra çıkıp sınıfa gireyim dedim fakat bir konferans tarzı bir şey mi ne varmış.Herkesin aşağı inmesi isteniyor.Kimi yukarı çıkıyor kimi aşağıya iniyor.Çoğunluk aşağıya iniyor.Tabi o sırada benim tuvaletim yine geliyor.Ve tuvalete yeniden girmek zorunda kalıyorum.Ama bu sefer herkes beni görmekte.Tuvalette değil de koridorda tuvaletimi yaparken kendimi buluyorum.Ve herkes bana bakıyor.Ben tuvaletimi yaptıkça kızlardan tütün erkeklere kadar gülüyorlar.Ne biçim koku bu diye işaret ediyorlar.Dikkatli inceleyen bile var.Ben bakmalarını istemiyorum ama bakıyorlar.Koridor da musluk var onu su olarak kullanıyorum.Bana yardımcı olan bir arkadaş tek vardı.Yanıma geldi ve bana tuvalet kağıdı verdi.Diğerlerinin bakmasını önemsemiyordum.Tek birinin bakması dan korkuyordum.Onca gülmeden sonra ben de aşağıya indim.Savcılar, hâkimler gibi rütbelerde kişiler bulunmaktaydı.İşte orda benim babama bir arkadaş beyinsiz diyor.Sonra o rütbeli olanlar da beyinsiz diyor ve bildiğin alay ediyorlar.Beyni yok diyorlar.Ben orda şunu diyorum onlara:Sizin beyniniz var ama bir şeye yaradığı da yok.Daha güzel bir cevap vermiştim ama bu tarzda bir şey dediğimi biliyorum.Ordaki en rütbeli olanı karşıma diklendi.Bir bozuşma oldu aramızda.Ben o an biraz korktum okul yönünden.Neyse ben de herkes gibi tekrar sırama geçtim.Arkamda kısık bir ses duydum.Döndüm arkamı.Kafamda ve kalbimde bitrdiğim(bitirmeye çalıştığım)kızı gördüm.Saçı dalgalı bir şekilde yapılmıştı ve çok siyahtı.Üzerinde simsiyah bir elbise vardı.Gözlerinin sitahlığı çok büyüktü ve parlıyordu.Onun arkasında da bir başka kız vardı onun da saçları aynı şekilde elbise aynı şekilde fakat daha uzun boyluydu.Önûme döndüm tekrar.Arkamdan yine kısık sesler duydum ve arkama baktım tekrar.Bir şey diyordu ama ben duymuyordum.Duymak için yanaştım ama yine duymadım.Sonradan çantamı biraz öne mi çekmemi istedi(sırtımda çanta olduğunu o an gördüm)tam hatırlamıyorum ama çantamı tutup bir yere hafifçe çekti.Hepimiz ayaktayız ve şu konferans tarzı şey bitti.Dışarıya çıktığımızda bir eski milletvekilini gördüm.Dedim ki burdaki rütbeliler sizin partiden mı? O da evet dedi.Tam o sırada benimle rütbesini kullanarak dalaşan kişi ortaya çıktı.Ve ben ona şey dedim: İnsanlara böyle davranmaktan utan mıyormusun? Tabi o sırada ben milletvekili ile anlaşmışım.Bana karşı bir kelime dahi edemiyor.Ben bilmiyordum tarzında bir şeyler kekeliyor korkudan.Ben yine de ondan özür diledim.Tabi bu sırada bir kapak söz yapışırtırıyorum ama hatırlamıyorum.Arkamı dönüp gittiğimde arkadan gelen kızlar tüm her şeyi görüyor.Ben de ufak bir mutluluk oluşuyor.Ve sonrası yok.
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
cevaplara göre akşam bakayım

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

6 Yorum

+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
seçti
 
En İyi Yorum
Derin değil aslinda birincisi şeytan bağlı ruyana girmez ikincisi mesane dolu olma ihtimali var ruyanin ilk kisminda üçüncüsü ise diğer kısmiyla ilgili ruyanın ciddi bir mucadele başlamış ama  bu dönemde vesveseye öfkelenmemeye dikkat et bunun hayra alamet olduğunu düşünüyorum normalde ruya olarak insanlara hata yapmamaya dikkat etmen gerekir  derdim Ama bu ruya bizim  meseleyle alakalı olabilir bi sure takip edelim bu ruyaları şu aralar sinirli öfkeli vesveseli olabilirsin ama dikkatli ol sakin ol.ruyadada sanki biraz kendine guveniyor gibisin ama daha sakin olacaksın zamanla şeytan bagli iken kendi vesvesene yenilme biraz daha  takip edelim durumu
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Sabah uyandığımda sırt bölgemde ağrı vardı, hâlâ geçmedi iki omuz tarafımda sızlıyor
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
sinirlenmen normal hele bu aşamada sabırlı ol. dua edeceğiz elimizden geldiğince.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
rüyada bütün bunlar olurken mesanen dolumuydu yada akşam alkol benzeri bir şey kullandınmı yada aşırı su içmek gibi birde tartışma yaşadınmı bu aralar
0 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Uyandığımda tuvalete gitme hissi oldu.Alkol benzeri şeyler içmem.Bu iki gündür namaza başladım.Normalde böyle derin rüyalar ne zamandır görmüyordum.
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Belki üzerine uzun süre yatmış olabilirsin sırt bölgesinin. Genelde bir bölge üzerine yatınca olur bide açık kalmayla da alakalı olabilir . Pencere açık olursada olur
0 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
sendeki değişimi takip etmek gerekir bu ara gerginlik dönemlerin olabilir bazen sakin bazen çok sinirli olabilirsin her zaman sakiin kalmaya çalış.
0 oy
yok Uzman Yorumcu (25.4k puan)  
Şuan çok rahatım,risale i nur ile ilgili bazı şeyleri araştırıyorum iyi geliyor.Sinir anlık olarak geliyor zaten.Kendimi tutmaya çalışıyorum.Tövbe ettiğim şeylere tekrar bulaşmam için yoğun bir vesvese var ama kendimi tutuyorum.Allaha sığınıyorum.Sinirlenme konusunda kimsenin kalbini kırmam istemiyorum.En ufak günaha bile girmek istemiyorum.Ama daha başlangıç olduğundan sinirlenme den duramıyorum.Bunu da atlatırım inş.Bana edeceğiniz dualara ihtiyacım var hocam.

İlgili rüyalar

+7 oy
5 yorum 291 okuma
geekone3388 14 Şubat 2021 Rüya kategorisinde geekone3388 Rüya Tabircisi (10.9k puan)   yazdı
+7 oy
1 yorum 310 okuma
Yagmur2012 28 Şubat 2021 Rüya kategorisinde Yagmur2012 Karabasan (50 puan)   yazdı
+17 oy
2 yorum 321 okuma
Ruya.ci 3 Nisan 2021 Rüya kategorisinde Ruya.ci Rüyakar (5.4k puan)   yazdı
+5 oy
2 yorum 161 okuma
Turna 4 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Turna Rüya Tabircisi (6.7k puan)   yazdı
+5 oy
6 yorum 545 okuma
Turna 25 Eylül 2019 Rüya kategorisinde Turna Rüya Tabircisi (6.7k puan)   yazdı
+3 oy
1 yorum 218 okuma
Yaren1989 22 Mart 2020 Rüya kategorisinde Yaren1989 Rüya Ustası (52.9k puan)   yazdı
+4 oy
1 yorum 248 okuma
Ela 23 Aralık 2019 Rüya kategorisinde Ela Rüya Yorumcusu (18.9k puan)   yazdı
+6 oy
3 yorum 231 okuma
+5 oy
4 yorum 211 okuma
Rüyazede 12 Aralık 2019 Tabir kategorisinde Rüyazede Rüya Yorumcusu (15.1k puan)   yazdı
+6 oy
2 yorum 158 okuma
Sobottasdiary 7 Ağustos 2019 Rüya kategorisinde Sobottasdiary Rüyazede (1.8k puan)   yazdı


Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

421 Aktif
0 Üye ve 421 misafir
Bugün : 11640
Dün : 23857
Toplam : 48069975
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...