Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+2 oy
1.4k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada iğne görmek, iğne gören kişi bekar ise temiz bir izdivaç yaşayacağı, sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin sıradan ve rahat bir ömür geçireceğine, ailesinin yanında olacağına delalet etmektedir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

100 Yorum

+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Yoksulun durumunun düzelmesine, Düzensiz ve dağınık işlerin toplanmasına, bekar için evlenmeye, Dikiş diktiği iğnenin kırılması, kaybolması yahut kullanılmaz hale gelmesi işlerin bozulmasına ve bir süre sonra toparlanmaya, İğne ve çuvaldız gibi şeyler haamile kadın için kız çocuğuna, diğerleri için yolculuğa, İğne, kendisiyle iyi geçinilen uyumlu kadın ve erkeğe, İğnenin ağza kaçması yahut onu yemek, kendisine zararı dokunacak birine sırrını söylemeye, Topluiğne perakende işleri bir araya getirmeye, İğne batması kınanmaya, ayıplanacak bir durumun meydana gelmsine, İğne ile bir söküğü, yırtığı yahut bir şeyi dikmek dağınıklığınıklıktan sonra toparlanma ve hayatın düzene girmesine delalet eder. ( Ayrıca Bakınız; İğne Vurulmak.)

Rüyada iğne görmek, sağlığınıza daha fazla dikkati etmeniz gerektiğini işaret eder. Bazı dert ve şanssızlıklara uğrayacaksınız demektir.

Güç, direnç, canlılık, başarı olarak yorumlanır. Vücuduna iğne batan kimse bir iyilikle karşılaşır. İğnenin yapıldığı maddeye göre de ayrıca yorumlanır.Birtakım sıkıntı ve şanssızlıklarla karşılaşacağınız anlamındadır.

Başka bir rivayete göre de rüyada iğne görmek bekar kimse için evlenmeye yolunda atılacak adımlara, fakir için halinin iyiye dönmesine işaret eder. Rüyada iğne görmek rüyayı gören kimsenin iyi ve güzel davranışlara sahip bir insan olma yolunda ilerlediğine işaret edebilir. Eline bir iğne yaptığını görse, iğne sahibinin işlerinin duzluyunde, dağınık çalışmalarının toplanması ve düzelmesi için arzu ettiği şey üzerine işaret eder. Parça üzerinde iplik varsa yahut iğne ile dikiş dikiyorsa rüyayı görenin halinin iyi olmasına, dağınık ve düzensiz işlerinin toplanmasına işaret eder.

Rüyada iğne gormek ile dikiş diktiği iğnesinin girildiğini veya yerildiğini, elinden al indiğini görse halinin kötü olacağına ve işlerinin düzensiz gideceğine ve bozulacağına alamettir. Eğer iğnesi yok olduğunu görse o kimsenin işlerinin bozulmaya yaklaştığına, fakat tam bozulmadan kurtaracağına işarettir. İğne, iplik ve kadınla da tabir edilmiştir. Rüyada iğne gormek beraberinde iyi geçinilen erkek ve kadına işaret eder. İğneyi yediğini gören, kendisine zarar gelecek birisine sırını söyler.

Birine iğne batığını gören, o kimseyi ayıplar ve kendisi de başkaları tarafından ayıplanma ile karşı karşıya kalır. Eğer bir kimse rüyada insanların elbiselerini diktiğini görse, insanlara nasihat eder ve onların arasını ıslah etmeye çalışır. Kendi elbisesini diktiğini gören kimse, fakir ise zengin olur, dağınık ve perişan işleri yoluna girer. Hali bozuk ise davranışlarını düzene sokuyor. Eğer iğne ile yırtık, eski ve sökük elbiseyi sağlam ve kuvvetli bir şekilde diktiğini görse o kimse gıybet ve kötülüklerden teybe eder ya da günahlarından istiğfar eder.

igne görmek, bekar icin evlenmeye, fakir icin halinin iyiye dönmesine isaret eder. eline bir igne aldigini görse, igne sahibinin islerinin düzgünlügüne, daginik islerinin toplanmasi ve düzelmesi icin arzu ettigi sey üzerine isaret eder. tgne üzerinde iplik varsa yahut igne ile dikis dikiyorsa rüyayi görenin halinin iyi olmasina, daginik ve düzensiz islerinin toplanmasina isaret eder. dikis diktigi ignesinin kirildigini veya yarildigini, elinden alindigini görse halinin kötü olacagina ve islerinin düzensiz gidecegine ve bozulacagina alamettir. eger ignesi zayi oldugunu yahut calindigini görse o kimsenin islerinin bozulmaya yaklastigina, fakat tam bozulmadan kurtaracagina isarettir. igne, iplik ve kadinla da tabir edilmistir. igne rüyada, kendisi ile iyi gecinilen erkek ve kadina isaret eder. igneyi yedigini gören, kendisine zarar gelecek birisine sirrim söyler. birisine igne battigini gören, o kimseyi ayiplar ve kendisi de baskalari tarafindan ayiplanma ile karsi karsiya kalir. bir igne, islerin salahina sebep oldugu gibi iki, üc ve dört oldugu zaman da tabir aynidir. az olup da kendisiyle is görülen ve dikis yapilan igne, cok olup da kendileriyle az is yapilan ignelerden hayirlidir ve bu rüya daginik islerinin süratli olarak düzenlenme zamaninin gelisini gösterir. eger bir kimse rüyada insanlarin elbiselerini diktigini görse, insanlara nasihat eder ve onlarin arasini islah etmeye calisir. kendi elbisesini diktigini gören kimse, fakir ise zengin olur, daginik ve perisan isleri yoluna girer. hali bozuk ise davranislarini düzene sokar. eger igne ile yirtik, eski ve sökük elbiseyi saglam ve kuvvetli bir sekilde diktigini görse o kimse giybet ve kötülüklerden tevbe eder ya da günahlarindan istigfar eder

Rüyada igne görmek, rüya sahibinin iyi bir kimse olmaya çalistigina delalet eder. Elinde bir igne olup onunla dikis diktigini görenin isleri yoluna girer, her hali düzelir ve istegi yeri ne gelir, îgnesinin kirildigini veya egrildigini görmek, bütün islerinin aksi gidecegine isarettir. Ebu Sait El Vaiz e göre: rüyada igne görmek dostlugu gelisti recek bir erkekle tabir olunur, ignede iplik varsa bu anlasmadan ve dostluktan fayda görülür, igne yuttugunu gören, sirrini sakla yacak bir adama içini açar. Kirmani ye göre: rüyada igne bulmak, daginik islerinin yolu na girecegine ve düzelecegine delalet eder. igneyle bir sey diktigini görenin isleri yolunda gider, îgnesinin kayboldugunu veya ça lindigini görenin, düsündügü isi olmaz ve isleri de bozulur. Ignecinin kendisine igne yaparak bayilttigini görmek, yapmak için basvurdugu bir isten olumsuz cevap alacagina, ignecinin ken disinin bayildigini ve igneyi rüya sahibinin yaptigini görmesi, bu rüyanin aksi ile tabir edilir. Rüyada igne ve iplikle bir sey dikmek veya diktirmek, kurmak istediginiz bir düzenin basarili olacagina ve sonunda ailece mutlu ve kazançli olacaginiza yorumlanir. Bir baska rivayete görede: Igne görmek, bekar için evlenmeye, fakir için halinin iyiye dönmesine isaret eder. Eline bir igne aldigini görse, igne sahibinin islerinin düzgünlügüne, daginik islerinin toplanmasi ve düzelmesi için arzu ettigi sey üzerine isaret eder. tgne üzerinde iplik varsa yahut igne ile dikis dikiyorsa rüyayi görenin halinin iyi olmasina, daginik ve düzensiz islerinin toplanmasina isaret eder. Dikis diktigi ignesinin kirildigini veya yarildigim, dinden alindigini görse halinin kötü olacagina ve islerinin düzensiz gidecegine ve bozulacagina alamettir. Eger ignesi zayi oldugunu yahut çalindigini görse o kimsenin islerinin bozulmaya yaklastigina, fakat tam bozulmadan kurtaracagina isarettir, igne, iplik ve kadinla da tabir edilmistir. igne rüyada, kendisi ile iyi geçinilen erkek ve kadina isaret eder. igneyi yedigini gören, kendisine zarar gelecek birisine sirrim söyler. Birisine igne battigini gören, o kimseyi ayiplar ve kendisi de baskalari tarafindan ayiplanma ile karsi karsiya kalir. Bir igne, islerin salahina sebep oldugu gibi iki, üç ve dört oldugu zaman da tabir aynidir. Az olup da kendisiyle is görülen ve dikis yapilan igne, çok olup da kendileriyle az is yapilan ignelerden hayirlidir ve bu rüya daginik islerinin süratli olarak düzenlenme zamaninin gelisini gösterir. Eger bir kimse rüyada insanlarin elbiselerim diktigini görse, insanlara nasihat eder ve onlarin arasini islah etmeye çalisir. Kendi elbisesini diktigini gören kimse, fakir ise zengin olur, daginik ve san isleri yoluna girer. Hali bozuk ise davranislarim düzene sokar. Eger igne ile yirtik, eski ve sökük elbiseyi saglam ve kuvvetli bir sekilde diktigini görse o kimse giybet ve kötülüklerden tevbe eder ya da günahlann dan istigfar eder.

Rüyada toplu igne görmek, iyilige yönelmeye isarettir. Yaninda çokça toplu igne bulundugunu veya satin aldigini gören kimse, hayra erisir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada elinde iğne tuttuğunu görmek bozulmuş ve yolunda gitmeye işlerin düzeleceği anlamına gelmektedir. Rüya sahibi rüyasında iğne ile dikiş diktiğini görüyorsa, bu düzenli ve dingin bir yaşam süreceği anlamına gelmektedir. Rüyada dikiş dikilen iğnenin kırılması, yere düşmesi ya da kaybolması ise kişinin yolunda giden işlerinin bozulacağı anlamına gelmektedir. Rüyada iğneyi yuttuğunu gören kişinin dostu olduğu sandığı birinin düşmanına koz vereceğine işaret etmektedir. Rüyasında birine iğnenin battığını görmek ise o kişi ile aranızın açılacağını göstermektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne Oyası Görmek

Rüya sahibinin rüyasında iğne oyası görmek, kişinin sürpriz gelişmelere şahit olacağına, uzun bir süre sonra tatile çıkacağına, mutlu ve huzur dolu olacağına rivayet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iğne görmek

Rüyada iğne görmek, kişinin yakın gördüğü biri ile laf dalaşına gireceği demektir. Rüya sahibinin sevdikleri ile arasının açılacağına, geleceğinin parlak fakat engebeli olacağına, çok çalışıp yorgun düşeceği anlamına gelmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğneyle Dikiş Dikmek

Rüyada iğneyle dikiş diktiğini görmek kişinin kısmetinin açık olduğunu göstermektedir. Kişinin işleri ve kazancı artarak sorunları düzelir, huzurunun yerine geleceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne İplik Görmek

Rüyada iğne iplik gören kişinin durumu iyi değil ise zenginleşeceğine, güzel paralar kazanacağına, bekar ise evleneceğine, mutlu bir evlilik hayatı geçireceğine, hayırlı evlatlar yetiştireceğine delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çengelli İğne Görmek

Rüya sahibinin rüyasında çengelli iğne görmesi kişinin iyi dostluklar kuracağına, bu dostlardan gelecek olan hayıra işaret etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toplu İğne Görmek

Rüyada toplu iğne görmek kişinin sıkıntılı bir duruma düşeceğine işaret etmektedir.Rüyada Şırınga Görmek

Rüyada şırıngalı iğne görmek hayırlı yorumlanmaz. Şırıngada iğne görmek kişinin sağlık sorunlarına, hayal kırıklıklarına, işlerinin bozulacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iğne görmek, görenin sıkıntıda olduğuna işarettir. İğnenin kırılması işlerinizin bozulacağına işaettir.İğne almak, bulmak işlerinizin düzeleceğine, herhangi bir yerinize iğne batması size yapılacak maddi ve manevi yardımdan faydalanacağınıza yorumlanır.Rüyada iğne görmek, çok çeşitli şekilde yorumlanır. Bazıları şöyledir: Rüyada iğne yemek, işlerinizin düzeleceğiyle yorumlanır. Rüyada iğne yutmak ise, murada erece­ğinize işarettir. İğne bulmak ise, dağınık işlerinizi toplayacağınıza işarettir. Çok çok iğne görmek, hayır durumunuzun düzeleceğine yorumlanır.Bekâr bir kimsenin rüyada iğne görmesi, evlenmeye işâret eder.Fakir bir kimsenin rüyada iğne görmesi, halinin yye dönmesine ve rızka işâret eder.Rüyada görülen iğne, iplik geçirmek cihetiyle kadınla da tabir edilmiştir.Bazen rüyada iğne görmek, kendisi ile iyi geçinilen erkek ve kadına işâret eder.Rüyada eline bir iğne aldığını görmek, iğne sahibinin işlerinin düzgünlüğüne, dağınık işlerinin toplanması ve düzelmesi için arzu ettiği şeye işâret eder.Rüyada iğnesinin kaybolduğunu yahut ça­lındığını görmek, rüya sahibinin işlerinin bo­zulmaya yaklaştığına, fakat tam bozulmadan kurtaracağına işârettir.Rüyada görülen bir iğne, işlerin salahına işâret ettiği gibi; rüyada iki, üç ve dört iğne görmek de aynı şeye işâret eder.Rüyada insanların elbiselerini diktiğini gör­mek, insanlara nasihat etmeye ve onların ara­sını ıslah etmeye işârettir.Fakir bir kimsenin kendi elbisesini diktiğini görmesi, zengin olmaya işâret eder.Rüyada bir kimsenin kendi elbisesini dikti­ğini görmesi, dağınık ve perişan işlerininyolu- na girmesine işâret eder.Hali bozuk olan bir kimsenin kendi elbise­sini diktiğini görmesi, davranışlarını düzene koymaya işârettir.Rüyada iğne ile yırtık, eski ve sökük elbise­yi sağlam ve kuvvetli bir şekilde diktiğini gör­mek, gıybet ve kötülüklerden tövbe etmeye ya da günâhlarından istiğfar etmeye işâret eder.Rüyada iğneyi yediğini görmek, kendisine zarar gelecek bir kimseye sırrını söylemeye işâret eder.Rüyada birisine iğne battığını görmek, o kim­seyi ayıplamaya işârettir; sonra kendisi de başkaları tarafından ayıplanma ile karşı karşjya kalır.Rüyada toplu iğne görmek, mal toplamaya ve işlerin güzel idaresine işâret eder. Toplu iğne kazanca, idare ve tasarrufa da işarettir.Çuvaldız GörmekEvli bir kimsenin rüyada elinde çuvaldız olduğunu görmesi, kız çocuğuna işâret eder. Hanımı hamile olmayan bir kimsenin rüya­da elinde çuvaldız olduğunu görmesi, yolcu­luğa işâret eder. Bazen de çuvaldız iğne görmek, karınız hamile ise kız çocuğu doğuracağına, hamile değilse, seyahat edeceğinize işarettir.Dikiş Yaptığını GörmekAz olup da kendisiyle iş görülen ve dikiş yapılan iğne, çok olup da kendileriyle az iş yapılan iğnelerden hayırlıdır ve bu rüya dağı­nık işlerinin süratli olarak düzenlenme zama­nının gelişini gösterir.Rüyada iğne üzerinde iplik görmek yahut iğne ile dikiş diktiğini görmek, rüyayı görenin halinin iyi olmasına, dağınık ve düzensiz işle­rinin toplanmasına işâret eder. İğnede iplik olup dikiş diktiğini görmek, dileğinin olacağına, halinin düzeleceğine işinin yoluna gireceğine işarettir.Rüyada dikiş diktiği iğnesinin kırıldığını veya yarıldığını yahut elinden alındığını gör­mek, halinin kötü olacağına ve işlerinin dü­zensiz gideceğine ve bozulacağına işârettir.Rüyasında elindeki iğne ile bir şeyini diktiğini gören kişinin, işlerinin düzelip yoluna gireceğine ve muradına ereceğine işarettir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iğne görmek, iğne gören kişi bekar ise temiz bir izdivaç yaşayacağı, sıkıntılarından kurtulacağına yorulmaktadır. Rüya sahibinin sıradan ve rahat bir ömür geçireceğine, ailesinin yanında olacağına delalet etmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iğne görmek henüz evlenmemiş biri için temiz bir izdivaca, sıkıntıda olan kişi için düze çıkmaya, hasta olan kişi için sağlığına kavuşmaya, ayrı düşmüş olanlar için kavuşmaya, darlık ve yokluk çekenler için bolluğa kavuşmaya işaret eder. Rüya sahibinin rüyada elinde bir iğne tutuyor olması bozulmuş ve yolunda gitmeyen hayatının da işlerinin de düzeleceğine delalet eder. Rüyada dikiş diktiğini görmek düzenli, dingin ve huzurlu bir yaşam anlamına gelir. Rüyada dikiş yapılan iğnenin kırılması, yere düşmesi ya da yerde kaybolması yolunda giden şeylerin yolundan sapacağına ve tersine döneceğine delalet eder. Rüyada iğne görmek aynı zamanda huzur ve mutluluk içinde geçinen, aynı dili konuşmayı başaran çiftlere işaret eder. Rüyada iğneyi yuttuğunu gören kişi dostu olduğunu sandığı bir düşmanına koz verecek demektir. Rüyada birisine iğne battığını gören kişinin, o kişiyle arasının açılacağı anlamına gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toplu İğne Görmek

Rüyada toplu iğne görmek kişinin içine düşeceği sıkıntılı, zor ve meşakkatli bir duruma işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şırınga Görmek

Rüyada şırınga görmek hayırlara işaret etmez. Sağlık sorunlarına, hayal kırıklıklarına, işlerin bozulmasına, kazancın ve bereketin azalmasına delalet eder. Rüyada kendisine iğne yapıldığını gören kişi önemsiz bir yaralanma ya da sağlık sorunu ile karşılaşabilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğneyle Dikiş Dikmek

Rüyada elinde iğne iplik dikiş yaptığını gören kişinin kısmeti açık olur. İşleri ve kazancı artar, sorunları düzelir, huzuru ve neşesi yerine gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çuvaldız Görmek

Bir erkek eğer rüyasında çuvaldız görürse bu o kişinin eşinin kendisine bir kız çocuğu vereceği anlamına gelir. Eğer rüya sahibi evli değilse rüyasında gördüğü çuvaldız kendisi için bir yol anlamına gelir. İş ya da tatil için gidilecek bir seyahate çıkmaya delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iğne görmek ne anlama gelir?
Rüyada iğne görmek ne anlama gelir?

İşlerin yolunda girmesidir. Hele iğne ile bir şeyler diktiğini görmek daha iyidir. Bütün işler yoluna girecek demektir.

Toplu iğne: Tasarruf, kazanç ve gelir demektir.

İğne yemek veya yutmak: Bir zarar ve fenalığa uğramaktır.

Dikiş diktiği iğnenin elinden alınması veya kırılması: Kişinin halinde olacak olan kötüleşmeye, işlerinin düzensiz gideceğine ve bozulacağına işarettir.

Rüyasında birisine iğne battığını görmek: O kimseyi ayıpla ve kendisi de başkaları tarafından ayıplama ile karşı karşıya kalır.

Kişinin rüyasında insanların elbiselerinin diktiğini görmesi: İnsanların elbiselerinin diktiğini görmesi: İnsanlara nasihat etmesi ve insanların arasını düzeltmeye çalışması demektir. Yalın olarak görülen iğne para ve maldır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğneler Görmek
Rüyada iğneler görmek, uykuda görülen iğnelerin cinsine ve çeşidine bağlı olarak değişik şekillerde yorumlanabilirken bu rüya aynı zamanda iki ayrı şekilde de genel olarak tabir edilebilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iğneler görmek bazı rüya tabirlerine göre hayır, kazanç, mutluluk, bolluk ve bereket olarak kabul edilirken bazı rüya tabirlerine göre de düzenin bozulmasına, ağız tadının ve keyfin de kaçmasına neden olacak olaylara delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toplu İğneler Görmek
Rüyayı gören kişinin hayatında sürpriz gelişmelerin meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin hastalıklarının biteceğine, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Küçük İğneler Görmek
Rüyayı gören kişinin yavaş yavaş rahata kavuşmaya başlayacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine rivayet edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Toplu İğneler Görmek
Rüyayı gören kişinin kötü halinin kalmayacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına tabir edilir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vücuda İğneler Batması
Rüyanın tam aksine, rüyayı gören kişinin güzel ve müjdeli haberler alacağına, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına, keyfine kavuşacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, sorunlarını geride bırakacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dikiş İğneleri Görmek
Rüya sahibinin işlerinin rast gitmeye başlayacağına, ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Molla Cami: iğne görmek, bekar için evlenmeye, fakir için halinin iyiye dönmesine işaret eder. Eline bir iğne aldığını görse, iğne sahibinin işlerinin düzgünlüğüne, dağınık işlerinin toplanması ve düzelmesi için arzu ettiği şey üzerine işaret eder. tğne üzerinde iplik varsa yahut iğne ile dikiş dikiyorsa rüyayı görenin halinin iyi olmasına, dağınık ve düzensiz işlerinin toplanmasına işaret eder. Dikiş diktiği iğnesinin kırıldığını veya yarıldığını, elinden alındığını görse halinin kötü olacağına ve işlerinin düzensiz gideceğine ve bozulacağına alamettir. Eğer iğnesi zayi olduğunu yahut çalındığını görse o kimsenin işlerinin bozulmaya yaklaştığına, fakat tam bozulmadan kurtaracağına işarettir. İğne, iplik ve kadınla da tabir edilmiştir. İğne rüyada, kendisi ile iyi geçinilen erkek ve kadına işaret eder.İğneyi yediğini gören, kendisine zarar gelecek birisine sırrım söyler. Birisine iğne battığını gören, o kimseyi ayıplar ve kendisi de başkaları tarafından ayıplanma ile karşı karşıya kalır. Bir iğne, işlerin salahına sebep olduğu gibi iki, üç ve dört olduğu zaman da tabir aynıdır. Az olup da kendisiyle iş görülen ve dikiş yapılan iğne, çok olup da kendileriyle az iş yapılan iğnelerden hayırlıdır ve bu rüya dağınık işlerinin süratli olarak düzenlenme zamanının gelişini gösterir. Eğer bir kimse rüyada insanların elbiselerini diktiğini görse, insanlara nasihat eder ve onların arasını ıslah etmeye çalışır. Kendi elbisesini diktiğini gören kimse, fakir ise zengin olur, dağınık ve perişan işleri yoluna girer. Hali bozuk ise davranışlarını düzene sokar. Eğer iğne ile yırtık, eski ve sökük elbiseyi sağlam ve kuvvetli bir şekilde diktiğini görse o kimse gıybet ve kötülüklerden tevbe eder ya da günahlarından istiğfar eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Diyanet: Rüyada iğne görülmesi; rüya sahibinin iyi bir kimse olmaya çalıştığına işaret eder. Kişinin rüyasında elinde bir iğne ile dikiş diktiğini görmesi; o kimsenin işlerinin yoluna gireceğine ve her halinin düzeleceğine, aynı zamanda arzu ve isteklerinin yerine geleceğine işaret eder. Bir kimsenin rüyasında elindeki iğnenin kırıldığını veya eğrildiği görmesi; o kimsenin bütün işlerinin bozuk ve düzensiz gideceğim yorumlanır. Kirmânî'nin yorumuna göre: Bir kimsenin rüyasında iğne buluğunu görmesi; o kimsenin dağınık olan işlerinin yoluna gireceğine ve düzeleceğine, bir kimsenin rüyasında elinde iğne ile bir şey diktiğini görmesi; o kimsenin işlerinin yolunda gideceğine delaletle tabir olunmaktadır. Rüyanızda elinizdeki iğnenin kaybolduğunu veya çalındığını görmeniz; yapmayı düşündüğünüz işin olmayacağına ve işlerinizin bozulacağına yorumlanır. Bir kimsenin rüyasında bir iğnecinin kendisine iğne yaparak bayılttığını görmesi; yapmak için başvurduğu bir işten olumsuz cevap alacağına, kişinin rüyasında bir iğnecinin kendisinin bayıldığını görmesi; bu rüyanın aksi ile tabir olunur. Kişinin rüyasında iğne ve iplikle bir diktiğini veya diktirdiğini görmesi; o kimsenin kurmak istediği bir düzenin başarılı olacağına ve neticede ailece mutlu ve huzurlu bir hayat süreceklerine işaretle tabir olunmaktadır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Nablusi: İğne görmek, bekar için evlenmeye, fakir için halinin iyiye dönmesine delalet eder.
Eline bir iğne aldığını görse, iğne sahibinin işlerinin düzgünlüğüne, dağınık işlerinin toplanması ve düzelmesi için arzu ettiği şey üzerine delalet eder. İğne üzerinde iplik varsa yahut iğne ile dikiş dikiyorsa rüyayı görenin halinin iyi olmasına, dağınık ve düzensiz işlerinin toplanmasına delalet eder.
Dikiş diktiği iğnesinin kırıldığını veya yarıklığını, elinden alındığını görse halinin kötü olacağına ve işlerinin düzensiz gideceğine ve bozulacağına alamettir.
Eğer iğnesi zayi olduğunu yahut çalındığını görse o kimsenin işlerinin bozulmaya yaklaştığına, fakat tam bozulmadan kurtaracağına delalettir. İğne, iplik geçirmek cihetiyle kadınla da tabir edilmiştir.
Çuvaldız rüyası iğne gibidir. Elinde çuvaldız olduğunu görenin hanımı hamile ise bir kız çocuğu olur. Eğer hanımı hamile değilse yolculuğa çıkar.
İğne rüyada, kendisi ile iyi geçinilen erkek ve kadına delalettir.
İğneyi yediğini gören, kendisine zarar gelecek birisine sırrını söyler. Birisine iğne battığını gören, o kimseyi zemmeder, ayıplar ve kendisi de başkaları tarafından zemmedilme, ayıplanma ile karşı karşıya kalır.
Bir iğne, işlerin salahına sebep olduğu gibi iki, üç ve dört olduğu zaman da tabir aynıdır.
O iğnelerden iplikli olanı sahibinin dağınık işlerinin toplanmaya yaklaştığına işarettir.

Bunun miktarı ise, iğne ile diktiği şeylerin miktarı nisbetinde olur. Az olup da kendisiyle iş görülen ve dikiş yapılan iğne, çok olup da kendileriyle az iş yapılan iğnelerden hayırlıdır ve bu rüya dağınık işlerinin süratli olarak düzenlenme zamanının gelişini gösterir.
Eğer bir kimse rüyada insanların elbiselerini diktiğini görse, insanlara nasihat eder ve onların arasını ıslah etmeye çalişır. Zira, Arap Lügatinde, «nasihat ediciler» manasına olan «nussah», terzi manasına olan «hayyat» demektir. İğne, nasihat aleti, iplik ise nasihat edendir.
Kendi elbisesini diktiğini gören kimse, fakir ise zengin olur, dağınık ve perişan işleri yoluna girer. Hali bozuk ise islah-ı hal eder.
Eğer iğne İle yırtık, eski ve sökük elbiseyi sağlam ve kuvvetli bir şekilde diktiğini görse o kimse gıybet ve kötülüklerden tevbe eder, ya da günahlarından istiğfar eder. Fakat dikişlerini kuvvetli dikmemişse rüya sahibi batıl ve asılsız özürde bulunur ve mazlum ile helallaşmak-sızın ona ettiği zulümden tevbe eder. Bir atasözünde: «Gıybet eden yırtar, tevbe eden de yapar» denilmektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Seyyid Süleyman: Rüyada iğne gören, dine yönelip selamete çıkmak ister. Elimdeki iğneyle bir şey dikenin, işleri düzelir. Haceti görülür. İğnesinin kırıldığını yahut yamulduğunu görenin, işleri bozulur. İğneyi yiyenin işleri, hayırla neticelenir. Fayda temin eder. Arzusu yerine gelir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Said'ül Vaaz bu rüyayı, sevilmeye, beraber olunmaya değer, etrafındakilerin kurtuluşuna vesile olan sağlam bir şahısla yorumluyor. İğnede iplik varsa, bu beraberlikten menfaat hasıl olur. İğne yiyen, sırrını, muhafaza edecek bir adama açar.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Cabir'ül Mağribi diyor ki: Rüyasında kendisine biri tarafından iğne verilen kişi, o şahıstan işleri için yardım görür. Yanında birçok iğneler görenin işleri iyi olur.
Kirmani demiştir ki: Rüyada iğne bulmak; işlerin topyekun düzelmesidir. İplikli bir iğne görenin yahut iplikli bir iğneyle dikiş dikenin dağınık işleri toparlanır. Dikiş diktiği iğnesinin kaybolduğunu veya çalındığını gören, arzusuna kavuşamaz ve işleri bozulur. İğnenin kırılması, eğrilmesi veya alınması da böyle yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yoksulun durumunun düzelmesine, Düzensiz ve dağınık işlerin toplanmasına, bekar için evlenmeye,
Dikiş diktiği iğnenin kırılması, kaybolması yahut kullanılmaz hale gelmesi işlerin bozulmasına ve bir süre so a toparlanmaya,
İğne ve çuvaldız gibi şeyler hamile kadın için kız çocuğuna, diğerleri için yolculuğa,
İğne, kendisiyle iyi geçinilen uyumlu kadın ve erkeğe,
İğnenin ağza kaçması yahut onu yemek, kendisine zararı dokunacak birine sırrını söylemeye,
Topluiğne perakende işleri bir araya getirmeye,
İğne batması kınanmaya, ayıplanacak bir durumun meydana gelmsine,
İğne ile bir söküğü, yırtığı yahut bir şeyi dikmek dağınıklığınıklıktan so a toparlanma ve hayatın düzene girmesine delalet eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne Görmek

 Rüyada iğne gören kişinin hayatında güzel ve temiz bir izdivaç yaşayacağı, hayatındaki sıkıntılardan kurtulacağı anlamına yorumlanır. Rüya sahibinin rahat ve sakin bir yaşam geçireceği, hayatı boyunca ailesinin yanında güzel bir yaşama sahip olacağına yorulur.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dikiş İğnesi Görmek

 Eğer kişi rüyasında dikiş iğnesi görüyorsa bu düzenli ve sakin bir yaşamın kapılarını aralamak anlamına gelmektedir. Yeni bir yaşam ile beraber sevdikleri yanında olarak uzun ömürlü bir hayat süreceğine yorumlanır.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toplu İğne Görmek

 Rüyada toplu iğne görmek olumsuz bazı durumlara işaret etmektedir. Bunlar sıkıntılı bir döneme girileceğini gösterir. Bunun nasıl olacağı ise kişinin bulunduğu yaşama bağlı olarak değişkenlik gösterir. Özellikle kişi bu durumda seçimlerine dikkat ederek doğru kararlar vermeye özen göstermektedir.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çengelli İğne Görmek

 Rüya sahibi eğer çengelli bir iğne görüyorsa gelecekte iyi dostlar kazanacağı anlamına gelmektedir. Aynı zamanda bu dostlardan herhangi birinden hayra yorulacak bir yardım alınacağına da işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne Oyası Görmek

 Rüyasında iğne oyası gören kişi pek çok olumlu sonuç yaşayacaktır. Bu dönemde kişinin sürprizlere açık olması gerekir. Bu sürprizler genelde olumlu hayra yorulur. Özellikle uzun bir süre tatili çıkılacağı anlamını taşıdığını söylemek mümkün. Mutlu ve huzur dolu bir hayata yelken açılacağını da anlatmaktadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şırınga Görmek

 Rüyada şırınga görmek hayra yorumlanmaz. Daha çok böyle durumlarda olumsuz sonuçlar ortaya çıkmaktadır. Özellikle rüyasında gören kişinin sağlık sorunu yaşayacağı anlamı çıkar. Ayrıca işlerin bozulacağına dalalet ederken hayal kırıklıkları da yaşanabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne İplik Görmek

 Rüyasında iğne iplik gören kişi eğer maddi durumu iyi değilse güzel bir kazanç yakalayıcı anlamı taşımaktadır. Özellikle zaman içerisinde zenginleşme imkanı elde edeceği bir kapı açılır. Tabii bu kapıyı kullanmak kişinin seçimine bağlıdır. Aynı zamanda bekar ise evleneceğine ve mutlu bir evlilik yakalayacağına işaret eder. Zaman içerisinde ise hayırlı evlatlar yetiştireceğini de gösterir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne ile Dikiş Dikmek

 Rüyasında iğne ile dikiş diken kişinin gelecekte kısmetinin açık olduğu anlaşılır. Özellikle kişinin kazancı zaman içerisinde hayırlı şekilde artarak iyi bir gelir imkanı sağlayacaktır. Eğer hayatı içerisinde herhangi bir sorun var ise zaman içerisinde bunun düzeleceğine işaret eder. Huzurun yeniden geleceğine ve bu huzurun aile ile beraber yaşanacağını anlatır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birine İğne Battığını Görmek

 Eğer rüyasında bir kişi başka birine iğne battığını görüyorsa o kişi ile arasının açılacağına işaret etmektedir. Bu kişi çevresinden ya da aile etrafından bir kişi olabilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Farklı Şekillerde İğne Görmek

 Pek çok insan değişik anlamlar üzerinden iğne görmektedir. Hatta en çok görülen rüyalar arasında yer aldığını söylemek mümkün. O yüzden iğnenin nasıl ve ne şekilde görüneceğine bağlı olarak anlamları değişkenlik göstermektedir. Bu anlamları okuyabilir ve buna göre neyin beklediğini anlayabilirsiniz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iğne görmek; yoksulun durumunun düzelmesine, düzensiz ve dağınık işlerin toplanmasına, bekar için evlenmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada dikiş diktiği iğnenin kırılması, kaybolması yahut kullanılmaz hale gelmesi, işlerin bozulmasına ve bir süre sonra toparlanmaya; iğne ve çuvaldız gibi şeyler hamile kadın için kız çocuğuna, diğerleri için yolculuğa delalet eder. İğne, kendisiyle iyi geçinilen uyumlu kadın ve erkeğe delalettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iğnenin ağza kaçması yahut onu yemek, kendisine zararı dokunacak birine sırrını söylemeye; toplu iğne perakende işleri bir araya getirmeye; iğne batması kınanmaya, ayıplanacak bir durumun meydana gelmesine yorulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iğne ile bir söküğü, yırtığı yahut bir şeyi dikmek, dağınıklığınıklıktan sonra toparlanma ve hayatın düzene girmesine delalet eder.

(Ayrıca Bakınız; İğne Vurulmak, Çengelli İğne)
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iğne görmek tabiri, sağlığınıza daha fazla dikkati etmeniz gerektiğini işaret eder. Bazı dert ve şanssızlıklara uğrayacaksınız demektir. Birtakım sıkıntı ve şanssızlıklarla karşılaşacaksınız.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iğne görmek ne demek: Güç, direnç, canlılık, başarı olarak yorumlanır. Vücuduna iğne batan kimse bir iyilikle karşılaşır. İğnenin yapıldığı maddeye göre de ayrıca yorumlanır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iğne görmek, rüya sahibinin iyi bir kimse olmaya çalıştığına delalet eder. Elinde bir iğne olup, onunla dikiş diktiğini görenin işleri yoluna girer, her hali düzelir ve isteği yerine gelir. İğnesinin kırıldığını veya eğildiğini görmek, bütün işlerinin aksi gideceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Ebu Sait El-Vaiz’e göre: rüyada iğne görmek, dostluğu geliştirecek bir erkekle tabir olunur. İğnede iplik varsa bu anlaşmadan ve dostluktan fayda görülür. İğne yuttuğunu gören, sırrını saklayacak bir adama içini açar.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kirmani’ye göre: rüyada iğne bulmak, dağınık işlerinin yoluna gireceğine ve düzeleceğine delalet eder. İğneyle bir şey diktiğini görenin işleri yolunda gider. İğnesinin kaybolduğunu veya çalındığını görenin, düşündüğü işi olmaz ve işleri de bozulur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iğnecinin kendisine iğne yaparak bayılttığını görmek, yapmak için başvurduğu bir işten olumsuz cevap alacağına; iğnecinin kendisinin bayıldığını ve iğneyi rüya sahibinin yaptığını görmesi, bu rüyanın aksi ile tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iğne ve iplikle bir şey dikmek veya diktirmek, kurmak istediğiniz bir düzenin başarılı olacağına ve sonunda ailece mutlu ve kazançlı olacağınıza yorumlanır. Bir başka rivayete göre de: İğne görmek, bekar için evlenmeye; fakir için halinin iyiye dönmesine işaret eder. Eline bir iğne aldığını görse, iğne sahibinin işlerinin düzgünlüğüne; dağınık işlerinin toplanması ve düzelmesi için arzu ettiği şey üzerine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iğne üzerinde iplik varsa yahut iğne ile dikiş dikiyorsa, rüyayı görenin halinin iyi olmasına, dağınık ve düzensiz işlerinin toplanmasına işaret eder. Dikiş diktiği iğnesinin kırıldığını veya yarıldığını, dinden alındığını görse, halinin kötü olacağına ve işlerinin düzensiz gideceğine ve bozulacağına alamettir. Eğer iğnesinin zayi olduğunu yahut çalındığını görürse, o kimsenin işlerinin bozulmaya yaklaştığına, fakat tam bozulmadan kurtaracağına işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada görülen iğne ve iplik, kadınla da tabir edilmiştir. İğne rüyada, kendisiyle iyi geçinilen erkek ve kadına işaret eder. İğneyi yediğini gören, kendisine zarar gelecek birisine sırrını söyler. Birisine iğne battığını gören, o kimseyi ayıplar ve kendisi de başkaları tarafından ayıplanma ile karşı karşıya kalır. Az olup da kendisiyle iş görülen ve dikiş yapılan iğne, çok olup da kendileriyle az iş yapılan iğnelerden hayirlidir ve bu rüya dağınık işlerinin süratli olarak düzenlenme zamanının gelişini gösterir. Eğer bir kimse rüyada insanların elbiselerini diktiğini görse, insanlara nasihat eder ve onların arasını ıslah etmeye çalışır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendi elbisesini diktiğini gören kimse, fakir ise zengin olur, dağınıksa ve şan işleri yoluna girer. Hali bozuk ise davranışlarını düzene sokar. Eğer iğne ile yırtık, eski ve sökük elbiseyi sağlam ve kuvvetli bir şekilde diktiğini görürse, o kimse gıybet ve kötülüklerden tövbe eder ya da günahlardan istiğfar eder. Birtakım sıkıntı ve şanssızlıklarla karşılaşacağınız anlamındadır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne Görmek

Rüyalar insanlar için hala gizemini koruyan ve bilimsel olarak tanımı kolayca yapılamayan görüntülerdir. Bu bağlamda bilinçaltından kaynaklandığı düşünülen bu görüntülerin yorumlanması pek çok kişi için ilgi çekici ve merak uyandırıcıdır. Bu sebeplerden dolayı rüyaların yorumlanmasında tüm detaylar göz önünde bulundurulmalı ve dikkatli olunmalıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toplu İğne Görmek

Rüyasında toplu iğne gören biri için bu rüya, herhangi bir nedenle oluşacak uğursuzluğa delalet eder. Rüyayı gören kişi, önemsiz fakat can sıkıcı olaylar yaşayacaktır.

Fakat rüya sahibi yaşayacağı bu can sıkıcı olayları en hafif zararlarla atlatacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Renkli Toplu İğne Görmek

Rüyada renkli toplu iğne görmek rüya sahibinin mutluluğuna yorulur. Kişi rengarenk ve dopdolu bir hayata sahiptir. Etrafında bulunan insanlar tarafından sevilir ve saygı görür. Sosyal ortamlarda samimiyeti ve insanlığı bakımından aranan bir kişidir.

Ayrıca , rüyanın sahibi maddi açıdan rahat olacak ve hayal ettiği çoğu şeyi gerçekleştirecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toplu İğne Çıkarmak

Rüyada toplu iğne çıkardığını görmek o insanın hayallerini ve planlarını gerçekleştireceği anlamını taşır. Fakat kişi amacına ulaşma yolunda meşakkatli yollardan geçecektir.

Bu yolda asla yılmayacak ve hedefine kilitlenerek ilerleyecektir. Bu yol hayırlı bir yoldur.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yerden Toplu İğne Toplamak

Rüyada yerden toplu iğne topladığını gören kişiye, tanıdığı ve sevdiği bir yakınının arkasını toparlayacağı söylenir. Rüyayı gören kişi yakınının arkasını toplayacak ve yanlışlarını düzeltecektir. Fakat yapacağı bu yardımdan kaynaklanan bir sıkıntı yaşayabilir. Bu durumlar içerisinde doğru bildiği yoldan uzaklaşmamalıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Çengelli İğne Görmek

Rüyada çengelli iğne görmek, kişinin çevresinde iyi insanlar olduğu gibi sürekli olarak temiz kalpli insanlarla karşılaşacağına işarettir. Karşılaştığı insanlardan hep iyilik ve hayırlı şeyler görecek olan kişinin aynı zamanda müjdeli haberler alacağına da delalet eder. Beklediği haberlerin geleceği ve yeni huzurlu başlangıçlar yapacağına işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne Almak

Rüyasında iğne aldığını gören kişi için bu rüya, aldığı iğne dolayısıyla hayırlı işlere ulaşacağı yönünde yorumlanır. Fakat aldığı iğne ile birine ya da bir nesneye zarar verme eylemi içerisinde ise bu onun yakın zamanda kötü bir işe karışacağına da işaret edebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birinden İğne Almak

Rüyasında birisinden iğne aldığını gören kişi bu hayırlı bir rüyadır. Kişinin çalışma hayatında iyileşmeler olacaktır. Eğer rüya sahibi kendi işini kurmak istiyorsa buna yönelik girişimlerde bulunacaktır.

Ayrıca uzun zamandır istediği bir şey kısa süre içinde gerçekleşecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne Satın Almak

Rüyasında iğne satın aldığını gören kişinin yakın çevresinde yardıma muhtaç biri olduğu delalet edilir. Rüya sahibi eline geçecek yüklü miktarda para ile ihtiyaç sahibi kimseye yardım edecektir. Bu sayede etrafında bulunan kişilerin takdirini kazanacaktır.

Bazı rüya yorumcularına göre bu rüya onun iş hayatında terfi edeceği anlamına da gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne Kaybetmek

Rüyasında iğne kaybettiğini gören kişinin yaşadığı olumsuz ve sıkıntılı günlerin geride kalacağı söylenir. Özlemini duyduğu eski, neşeli ve huzurlu günlerine geri dönecektir.

Bazı yorumculara göre ise bu rüya, onun iş hayatında terfi edeceği anlamına gelmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne Aramak

Bu rüya, iş hayatındaki berekete ve verime gönderme yapar. Ayrıca rüya sahibi yeni tanıştığı biriyle uzun yıllar sürecek bir dostluğa adım atacaktır. Böylece kimseyle paylaşamadıklarını o kişiye anlatacak ve rahatlayacaktır.

Bekar insanlar için ise bu rüya hayırlı bir kısmetle evlenmeye işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne Bulmak

Rüyada iğne bulunduğunun görülmesi maddi kazanca delalet eder. Bekar kimseler için bu rüya evliliğe yorulur.

Rüya sahibi hamileyse kız çocuk doğuracaktır.

Ayrıca bazı rüya yorumcularına göre de bu rüyanın sahibi utandığı durumlardan en kısa zamanda kurtulacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne Toplamak

Rüyada iğne topladığını görmek rüya sahibinin ya da etrafındakilerden birinin başına gelebilecek bir soruna işaret eder. Bu süreçte kişinin atacağı adımlarda dikkatli olması gerekir. Yanlış kararlar ve davranışlar neticesinde rüya sahibi için sıkıntılı ve problemli günler başlayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne Yutmak

Rüyada iğne yuttuğunu görmek hayırlı bir rüya olarak yorumlanmaz. Kişi iş hayatında sıkıntılı günler geçirecektir.

Ayrıca rüya sahibinin sosyal ve özel hayatında da birtakım olumsuz olaylar yaşanacak, rüyayı gören kişi ihanete uğrayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne Yediğini Görmek

Rüyasında iğne yediğini gören kişi için bu rüya, onun uzun yıllardır içinde tuttuğu bir sırrını söyleyeceğine delalet eder. Fakat bu hatası nedeniyle çok büyük zararlar görecektir. Hatta bu zararlar aile bireylerine de yansıyacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yemekten İğne Çıkması

Rüyasında yediği yemekten iğne çıktığını gören kişi için bu rüya, sıkıntılı süreçleri ifade eder. Hayatında sivri dilli, ikiyüzlü, çıkarcı kişiler bulunmaktadır. Bu gibi kişilere dikkat dilmediği sürece olumsuz durumlar yaşanacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Büyük İğne Görmek

Rüyasında büyük iğne gören kişi için rüya, onun sıkıntılarından en kısa zamanda kurtulacağını söyler. Rüya sahibi bekarsa hayırlı bir kısmetle evlenir.

Ayrıca kişi yeni bir işe başlamak istiyorsa bunu gerçekleştirecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bir Sürü İğne Görmek

Rüyasında bir sürü iğne gören kişi hastalıklarından kurtulacaktır.

Ayrıca bekarsa ahlaki açıdan temiz birisiyle evlenecektir. Evli kişiler için ise bu rüya aile içinde huzura ermenin işaretidir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne Kırmak

Rüyasında iğne kırdığını gören kişi için bu rüya pek iyi bir şekilde yorumlanmaz. Kişinin düzenli giden hayatı birdenbire bozulacaktır. Aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacak ve aile birliği temelden sarsılacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kırık İğne Görmek

Rüyasında kırık iğne gören kişi için bu rüya, uğursuz anlamlara yorulur. Rüyanın sahibi elindeki maddi kaynakları kaybedecektir. O nedenle bu dönemlerde yeni bir işe girmesi ya da iş kurması yorumcular tarafından uygun bulunmaz.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne İplik Görmek

Rüyasında iğne iplik görmek rüya sahibi için zenginleşmeye delalet eder. Rüya sahibi aksayan işlerini yoluna koyacaktır ve en kısa zamanda da maddi açıdan rahatlayacaktır.

Rüya sahibi bekarsa bu rüya evleneceğine işarettir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yorgan İğnesi Görmek

Rüyasında yorgan iğnesi gören kişi için seyahat var demektir. Uzun bir yolculuğa çıkılacak ve yolculuk sonunda ise huzura kavuşulacaktır.

Ayrıca yoruma göre, bu kişi sergilediği hal ve hareketleri sayesinde çevresindeki insanlar tarafından çok sevilmektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne Batması

Rüyasında kendisine iğne battığını gören kişinin geçmişte kalmış olayların acılarını hala çektiği söylenir. Rüya sahibi geçmişte yaşadığı şeylerin etkisini atlatamamıştır. Bu şekilde devam ettiği sürece ise bugün yaşadığı hayattan da tat alamayacaktır
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne Vurulmak

Rüyasında iğne vurulduğunu gören kişinin güzel bir hayat yaşayacağına delalet edilir. Ağır bir hastalık varsa geçecektir. Ayrıca sıkıntılı günler geçiriyorsa bu günleri aile bireylerinin yardımıyla geride bırakacaktır.

Kişi eğer borçları nedeniyle sıkıntılı durumdaysa borçlarını ödeyecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Vücuduna İğne Batırılması

Rüyasında vücuduna iğne batırıldığını gören kişinin çevresinde bulunan insanlardan çok fazla beklentisi var demektir. Bu yüzden gerçek hayatında kendisini güvende hissetmemektedir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Koldan İğne Vurulmak

Rüyasında kolundan iğne vurulduğunu görme hastalığa yorulur. Kişi yaşadığı stres nedeniyle büyük bir hastalığa yakalanabilir. O nedenle rüya, onun bu tarz durumlara dikkat etmesi gerektiğine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Zorla İğne Vurulmak

Rüyasında kendisine zorla iğne vurulduğunu görme kişinin hiç beklemediği bir anda hayatının alt üst olacağı anlamına gelmektedir. Zararsız gibi görünen bir olaydan büyük zararlar görülecek ve hiç istenmeyen bir işte çalışmaya başlanılacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayaktan İğne Vurulmak

Rüyasında ayaktan iğne vurulan kişi yakın zamanda keyfini yerine getirecek olayların yaşayacaktır. Bu mutlu olaylar neticesinde bir çok problemini unutacaktır. Hayırlı bir işe girecektir ve bu işten kazanacağı para ile muhtaçlara yardım edecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Bacaktan İğne Vurulmak

Rüyasında bacağından iğne vurulan bir kişi yaşadığı hastalıklara çok yakında şifa bulacaktır. Şifa bulduktan sonra şükürden ve muhtaçlara yardım etmekten uzaklaşmamalıdır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dikiş İğnesi Görmek

Bu rüyayı gören kimse eskiden de olduğu gibi gelecekte de merhametli, iyi niyetli,imanlı ve erdemli biri olacaktır. Manevi yönüne ağırlık verecek ve Allah yolunda daha çok hizmet etmeye başlayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dikiş İğnesi Almak

Rüyasında dikiş iğnesi aldığını gören kişi için bu rüya, dağınık ve karmaşık hayatını terk edip, düzenli bir hayata kavuşacağı anlamında yorumlanır. Bu rüya onun iş hayatında iyi yerlere geleceğine ve kazancında artış olacağına delalet eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dikiş İğnesi Batması

Rüyada dikiş iğnesi battığının görülmesi iyi anlamlara gelmez. Kişi gireceği işler nedeniyle ya da çevresinde bulunan biri sebebiyle toplumdaki itibarını kaybedecektir. Çevresinde bulunan ya da iş yaptığı insanlar ona olan güvenlerini yitirebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dikiş İğnesi Yutmak

Rüyasında dikiş iğnesi yutan kişi için bu rüya, dışarıda kendisi hakkında söylenenleri duyacağı ve bu duruma çok üzüleceği anlamında yorumlanır. Bu durumlar karşısında ne yapacağını bilemeyebilir. Dolayısıyla hayatında büyük sıkıntılar yaşayacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Dikiş İğnesi Toplamak

Rüyasında dikiş iğnesi topladığını gören kişi için bu rüya, yakın zamanda işinde yaşanacak güzel gelişmelere ve yüksek kazanca yorulur. Rüyada toplanan iğne miktarı arttıkça kazancın miktarı da artacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iğne görmek, rüya yorumcuları tarfından farklı şekillerde tabir olunur. Rüyayı gören kişi eğer maddi olarak darlık içinde ise yakın zamanda bolluğa kavuşacağı anlamı taşır. rüyada iğne görmek, bekar kişi için evlilik ile tabir olunur. Rüya  sahibi eğer hamile ise kız çocuğu olacağına işaaret ederr denilmektedir. İmam Nablusi de rüyada iğne görmeyi bekar için evlenmek olarak yorumlamıştır. Ayrıca fakirin zengin olmasına işaret eder demiştir. Rüyada iğne görmek iyi kadın ve iyi erkek olarakda tabir edilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Eline İğne Almak

Rüyayı gören kişinin yolunda gitmeyen işleri varsa onların tez vakitte yoluna gireceğine işaret eder. Emel ve arzularına yakın zamanda kavuacak anlamı taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne Kırılması

Elinde tuttuğu dikiş diktiği iğnenin kırıldığını gören kişinin işlerinin yolunda gitmeyeceğine işaret eder denilmiştir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne Yediğini Görmek

Rüyada iğneyi ağzına aldığını veyahut yediğini gören kimse rüyayı gören kişiye zararı dokunacak bir kişiye işaret eder. Rüya sahibinin söylememsi gereken gizli şeyleri anlattığı birinden zarar görecek anlamını taşır.
Rüyada Birden Fazla İğne Görmek

İmam Nablusi'ye göre, rüyada görülen tek iğne gibi tabir edilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne İle Birşey Dikmek

Eğer rüya sahibi rüyasında birilerinin giysisini dikiyorsa o insanlara öüt verir. İğne nasihattir, iplik ise nasihat edendir diye yorumlanmıştır. Yırtık parçalanmış birşeyi sağlamca diktiğini görmek, dedikodudan tevbe etmek anlamını taşır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne Batması Görmek
Rüyada iğne batması görmek, geçmişte yaşanan olayların acısını hala hissetmeye delalet eder. Rüya sahibi geçmişinde üzüntü yaşadığı olayların etkisinden kurtulamayacak ve onun izlerini hala taşıyacaktır.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Yaptıklarından pişmanlık duyacak ancak elinden bir şey gelmeyecek, yaşadıklarını değiştiremeyecek ve unutamayacaktır. Rüya sahibinin zarar verdiği kişiler de ona kin duyacak, rüya sahibi o kişilerin düşüncelerini değiştiremeyecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ayağa İğne Batması
Rüyada ayağa iğne batması, rüya sahibinin ilerlediği yolda önüne engeller çıkmasına işaret eder. Rüya sahibi iş hayatında ve sosyal hayatında yükselmeyi amaçlarken kendisine oluşuz etki yapacak kişiler olacaktır. O kişilerin dertleri rüya sahibinin kendisi için bir şey yapmasına engel olacaktır. Bu nedenle o kişilerin sorunları ile ne zaman uğraşmayı keserse o zaman yükselişe geçecektir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne Vurulmak
Rüyada iğne vurulmak, güzel hayat anlamına gelir. Rüya sahibi hastalıklarından kurtulur ve sağlığına kavuşur. Üzüntü ve kederlerinden arınıp hayatın güzelliklerini görmeye başlar. Rüya sahibi için mutlu günler çok yakındır. Aynı zamanda rüyada iğne vurulmak, borçların ödenmesine işaret eder.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İğne Görmek
Rüyada iğne görmek, sıkıntıya alamettir. Rüya sahibi bir takım sorunlarla karşılaşacaktır. Şansızlığı bir süre üzerinden eksik olmayacak, yaptığı işler yolunda gitmeyecektir. Üst üste başarısız sonuçlar alınacak ve bazı konularda pes etmesi gerekecektir. Ancak başka bir anlamı ile de rüyada iğne görmek, barışmak ve bir araya gelmek anlamına gelir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Toplu İğne Batması
Rüyada toplu iğne batması görmek, rüya sahibinin daha önceden zarar verdiği bir kişinin öç almak için harekete geçtiğine işaret eder. Rüya sahibi her an kendisi ile ilgili kötü haberler alabilir. Bu kişi oldukça tehlikeli olabilir, bu nedenle rüya sahibi dikkatli olmalıdır. O kişiden gelecek kötülükler yaşantıyı değiştirebilir.
+1 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada iğne battığını görmek, eskiden meydana gelen olayların hala etkisinde olmak ve bu yüzden de geleceğe bir türlü umutla bakamamak, endişelerin artması gibi anlamlara gelir. Özellikle geçmişte yapılan bazı hatalar tekrar gündeme gelebilir ve canınızı sıkabilir. Bir zamanlar birine söylediğiniz bir söz ya da yapmış olduğunuz şeyden dolayı vicdan azabı çekebilir, pişmanlık duyabilirsiniz. Bu konuda üzüntü yaşayabilir ve bu olayın etkisini üzerinizden atmakta güçlük çekebilirsiniz. Ancak geçmiş orunları bir kenara bırakmak ve geleceğe odaklanmak sizin için en hayırlısı olacaktır.

Rüyada kendinize iğne battığını görürseniz, geçmişte bir zarara uğrattığınız düşmanlarınızın tekrar karşınıza çıkmaları ve size kin beslemeleri, sizin önünüze taş koymaları, endişe etmenize neden olmalarına delalettir. Özellikle eskiden kalbini kırdığınız bir insan ile yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Eski defterlerin yeniden açılması şu günlerde canınızı sıkabilir.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

427 Aktif
1 Üye ve 426 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 15448
Dün : 23857
Toplam : 48073775
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...