Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
3.1k okuma
mustafaharputi Paranormal kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Gören kişinin uykusunu kaçıran, korkutan ve huzursuz eden rüyada cin görmek olumsuz olarak yorumlanan rüyalardandır. Rüya tabircileri, bu tip rüya gören kişilere üzerinde fazla düşünmemesini ve unutmasını tembihlemiştir. Rüyada cin görmek ve benzer rüyalar, genelde kötü huylu kişilere veya kötü haberlere işaret eder.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

28 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Cin-Karabasan veya Benzeri Kötü Varlıkların musallat olması

Cin-Karabasan yada benzeri kötü ruhların size musallat olduğuna yorumlanabilir. Böyle durumlarda rüya sahibi sık sık kabuslar görür. Normal insanlardan daha fazla kötü rüya-kabus görür. Bu rüyaları cinlerin gösterdiklerine inanılır çünkü kötü ve insanı olumsuz etkileyen rüyalardır.

Bu kabuslar genelde: Uzun veya kısa boylu insanlar-varlıklar görmek, kan gölünde veya deniz üzerinde yürümek, eski pis harabelerde, bataklıklarda yada tekin olmayan yerlerde gezmek, bazı hayvanlar tarafından korkutulmak, ıssırılmak, parçalatılmak yada bu kötücül hayvanlarla ilişkiye girmek, yada cinler, karabasanlarla cinsel ilişkiye girmek, yerin altına kaçırılmak gibi … şeklinde olur.

Yukarıda da belirttiğim üzere, rüyada butür varlık görüyorsanız, mümkün ise hemen unutmanızda fayda vardır. Bazı durumlarda yorumlar gördüğünüz rüyaya, ve detaylara göre değişecel olsa da bende çok uzatmayacağım.
vetre Rüya Bilgesi (554k puan)  
çok görülen  bir rüyadır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cin Çarpması

Rüyada cin çarpması, elinize haram mal ya da haram para geçeceğine, büyü, tılsım gibi şeylerle uğraşan birinden zarar görebileceğinize işaret eder. Eğer rüyada cin sizi çarptıktan sonra yere yığıldığınızı gördüyseniz, faiz ya da haram mal yiyeceğinize, büyü, tılsım, sihir gibi şeylerle birine zarar verebileceğinize veya büyük bir borcun altına gireceğinize ve olayların hacze kadar gidebileceğine işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada İçine Cin Girmiş Birini Görmek

Rüyada içine cin girmiş birini gördüyseniz, o kişinin gerçek hayatta çok huzursuz ve mutsuz olabileceğine, eğer cinin sizin içinizde olduğunu gördüyseniz, sizin böyle olabileceğinize işaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cin çarpması, haram mal ve büyü ile uğraşan birinden zarar görmek anlamlarına gelir. Rüyada cinle evlenmek, günahkâr biri hakkında uyarı niteliği taşır. Rüyada cinle konuştuğunu görmek, kavganın habercisidir. Rüyada içine cin girmiş birini görmek, o kişinin huzursuz olduğuna işarettir. Rüyada içine cin girdiğini görmek de rüya sahibinin böyle olduğunu gösterir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Hileci asagilik bir kisiyi belirtir. Cin çarpmasi haram bir mal edilmesine ve büyülerle ugrasilmasina yorumlanir. Evde cin görmek evinize ve maliniza kötülük gelecegine isarettir. Cinden yardim istemek çesitli maceralara atilma isteginde oldugunuzu isaret eder.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada kendisini cinlerin yere düşürdüğünü gören kimseye cin dokunur ve cinlerden ona bir zarar gelir. Rüyada cin ile cinsel ilişkiye girdiğini gören kimse eşiyle çok mutlu olur ve ileride hayırlı evlatlara sahip olur. Rüyasında bir tanıdığını cin olarak görmek o tanıdığı kişiden alacağı bir öğüt ile kazançlarını arttıracağına işaret eder. Rüyasında suretini görmediği halde bir cin tarafından rahatsız edilip korkutulduğunu gören kişi ev sahibi olur. Rüyasında cinlerin başkaları ile uğraştığını görmek, o kişilerin size ihtiyaç duyup sizi özlediklerine delalettir. Rüyada cinlerin bir araya gelerek insanlar gibi sohbet ettiğini gören kişi her türlü fikir ve inanıştan insanların bir araya gelip iyi geçinebildiği güzel bir topluluğun içine girer.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cin musallat olduğunu görmek; rüya sahibinin beklemediği bir durumdan dolayı haksızlığa uğrayacağına veya bir kimseye borçlanacağına işaret eder.

Rüyada cinle evlenmek; bu kimsenin kötü kalpli bir kişi ile tanışacağına ve o kişiden zarar göreceğine bu nedenle çok dikkatli olması gerektiğine yorulur.

Cinle sohbet ettiğini görmek; hırsızlık, zina, haram mal ile tabir edilir.

Rüyada bir cinin saldırdığını görmek; kişinin maddi sıkıntı yaşayacağına, kazancının azalacağına delalet eder. Rüyada eğer onlar kovaladığınızı ve kovduğunuzu gördüyseniz bu rüya birçok kişi tarafından çok sevilen, sayılan bir kimsenin dostluğunu kazanacağınız anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cin Çarpması
Rüyada cin çarpması, elinize haram mal ya da haram para geçeceğine, büyü, tılsım gibi şeylerle uğraşan birinden zarar görebileceğinize işaret eder. Eğer rüyada cin sizi çarptıktan sonra yere yığıldığınızı gördüyseniz, faiz ya da haram mal yiyeceğinize, büyü, tılsım, sihir gibi şeylerle birine zarar verebileceğinize veya büyük bir borcun altına gireceğinize ve olayların hacze kadar gidebileceğine işaret eder. Kaynak: Rüyada Cin Görmek
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüya tabircilerine göre bir kişi rüyasında kendisine bir cinin musallat olduğunu görürse o kişi hak yolundan sapacaktır diye tabir edilir. Rüya sahibinin ahiret yaşantısını unutacağı, bu dünyaya dalacağı, sanki hiç ölmeyecekmiş ve öbür tarafa götürecekmiş gibi sürekli daha fazla dünya malı elde etme hırsına kapılacağı bu uğurda günah işlemekten çekinmeyeceği yorumu yapılır.

Rüyada kendisine cin musallat olduğunu görmek, metafizik varlıklara olan merakının ve bu durumun bilinç altına yer edindiğinin, huzurunun bozulacağının simgesi olarak değerlendirilir.

Rüyada cinlerin eve musallat olduğunu görmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, borçlarının azalacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına yorulmaktadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
üyada bir cinin saldırdığını görmek; kişinin maddi sıkıntı yaşayacağına, kazancının azalacağına delalet eder. Rüyada eğer onlar kovaladığınızı ve kovduğunuzu gördüyseniz bu rüya birçok kişi tarafından çok sevilen, sayılan bir kimsenin dostluğunu kazanacağınız anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cin Çarpması Görmek
Rüyada cin çarpması, hiç de iyi bir rüya değildir ve iyi olana delalet etmez. Rüya sahibinin, arsız, yüzsüz, uslanmaz, yalancı ve kötü kişilerin yolunu tutacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına ama imanını alçaltacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Kişi, iyi huylarından uzaklaşacak, ahlakını ve dinini kaybedecek, içindeki Allah korkusunu unutup, nefsine yenik düşecek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cin Musallat Olması
Bir kişi rüyasında kendisine bir cinin musallat olduğunu görürse o kişi hak yolundan sapacaktır diye tabir edilir. Rüya sahibinin ahiret yaşantısını unutacağı, bu dünyaya dalacağı, sanki hiç ölmeyecekmiş ve öbür tarafa götürecekmiş gibi habire daha fazla dünya malı elde etme hırsına kapılacağı bu uğurda günah işlemekten çekinmeyeceği yorumu yapılır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cin Çarpması Görmek
Rüyada cin çarpması, hiç de iyi bir rüya değildir ve iyi olana delalet etmez. Rüya sahibinin, arsız, yüzsüz, uslanmaz, yalancı ve kötü kişilerin yolunu tutacağına, onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına ama imanını alçaltacağına delalet eder. Kişi, iyi huylarından uzaklaşacak, ahlakını ve dinini kaybedecek, içindeki Allah korkusunu unutup, nefsine yenik düşecek demektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cin çarpması görmek
Rüyada cin çarpması görmek, hayra yorulmaz. Rüya sahibinin kötü huylu, ahlak yoksunu kimselere takılıp, iyi huylarından uzaklaşıp onlar gibi davranacağına, dinden uzaklaşacağına ve günah işleyeceğine işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cin çarptığını görmek ve yere yıkılmak
Rüyada cin çarpması görmek yada rüyada kendisine cin çarptığını ve aklı giderek yere yıkıldığını gören kimsenin, faiz ve haram yemesine veya sihir yapmasına ve elinden malı giderek üzülüp kederlenmesine yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada içine cin girmiş birini görmek
Rüyada içine cin girmiş birini görmek yada rüyada birisinin içine cin girdiğini görmek, rüyada gördüğünüz kişinin bir nedenden dolayı hayatı alt üst olmuştur, bu kişiyi tanıyorsanız, sizden destek bekliyor olabilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada içine cin girdiğini görmek
Rüyada içine cin girdiğini görmek, gereksiz endişelerinizden, kaygılarınızdan kurtulmalısınız.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cin çarptığını görmek, kişinin günah işleyeceğine delalettir. bu rüya genellikle kişinin hile ve günah içine girmesine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cin Tarafından Çarpıldığını Görmek
Rüyada çarpıldığını görmek rüya sahibinin büyük bir günah içinde olduğuna ya da ileride zina yapacağına delalettir. Rüyada cin tarafından çarpılarak delirdiği görülürse, haram para yiyen kişi ya da sihir yapan kötü niyetli birisi şeklinde yorumlanır. Ayrıca maddi ve manevi yönden büyük kayıplar yaşamaya da işaret eden bir rüyadır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cin çarptığını görmek faiz yemeye, haram kazanmaya, sihir yapmaya yahut dünyalığını yitirerek üzülüp kederlenmesine delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cin Musallat Olması
Rüyada bir cinle sohbet ettiğini görmek, insanların durumlarını merak edip öğrenen kimseye yakın olmaya işarettir.
Bazen de rüyada cin görmek, yılan ve akrep gibi yer haşerelerine ve insanların rahatsız olacakları şeylerin çıkmasına işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Cin Çarpması Görmek
Rüyada kendisini cin çarptığını görmek, faiz ve haram yemeye, sihir yapmaya işarettir. Bazen cin çarptığını görmek, malını kaybederek üzülüp kederlenmeye işarettir.
Rüyada içine cin girmiş yahut cin çarpmış bir adam görmek, tefeciliği meslek edinen bir kimseye veya yitirdiği dünyalık için ağlayıp sızlayan birine işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada cin çarpması, elinize haram mal ya da haram para geçeceğine, büyü, tılsım gibi şeylerle uğraşan birinden zarar görebileceğinize işaret eder. Eğer rüyada cin sizi çarptıktan sonra yere yığıldığınızı gördüyseniz, faiz ya da haram mal yiyeceğinize, büyü, tılsım, sihir gibi şeylerle birine zarar verebileceğinize veya büyük bir borcun altına gireceğinize ve olayların hacze kadar gidebileceğine işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CİN GÖRMEK/ RÜYADA CİN MUSALLAT OLMASI NE ANLAMA GELİR?
Rüyada bir cinle sohbet ettiğini görmek, insanların durumlarını merak edip öğrenen kimseye yakın olmaya işarettir. Bazen de rüyada cin görmek, yılan ve akrep gibi yer haşerelerine ve insanların rahatsız olacakları şeylerin çıkmasına işaret eder.
+2 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
RÜYADA CİN GÖRMEK/ RÜYADA BİR CİNİN SALDIRDIĞINI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?
Rüyada bir cinin saldırdığını görmek; kişinin maddi sıkıntı yaşayacağına, kazancının azalacağına delalet eder. Rüyada eğer onlar kovaladığınızı ve kovduğunuzu gördüyseniz bu rüya birçok kişi tarafından çok sevilen, sayılan bir kimsenin dostluğunu kazanacağınız anlamına gelir.
+2 oy
 
Bir gecede üst üste 2 rüya gördüm..ilk rüyamda amcamın kızını gördüm ve içine şeytani ruhlar girmişti..diğer rüyamda ise düğün veya eğlence gibi bir yerde bütün herkesin içine şeytani ruhlar giriyordu...bu rüyanın acaba bir anlamı varmı...
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
gerçek hayatta huzursuzluk yaşıyorsun.
+1 oy
 
Merhaba 22 yaşında kızım, üni öğrencisiyim. Başka hiçbir detay hatırlamıyorum ama rüyamda cin olduğunu bildiğim biriyle telefonda konuşuyordum(erkek sesi gibiydi ama ama daha gırtlaktan hırıltılı idi ses), onu müslüman etmeye çalışarak kelime-i şahadet getirmesini istedim ancak tekrarlaması için euzu besleme söylemişim (uyanınca fark ettim) euzubillahimineşşeytanirracim(bu kısmını çok güzel söyledi) sonra yanlış söyledi bismillahirrahmanirrahin gibi ama sonra ben tekrar tekrar söyledim ve o da aynısını söyledi. Müslüman oldu mu? Tekrar etti ve evet öyleyim falan dedi. Yoksa dalga mı geçti benimle bilmiyorum.
Sonra ona dedim ki bir soru sormak istiyorum, genel olarak merak ettim ve dedim ki tanıdıklarımdan ölenler var, insanlar cehennemde çok acı çekiyor mu? O da bana evet çekiyorlar dedi. Başka şeyler de söyledi ama ben anlamadım duyamadım ve uyandım. Çok merak ediyorum lütfen söyleyin.

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

604 Aktif
1 Üye ve 603 misafir
Aktif olan üyeler
Bugün : 9167
Dün : 21898
Toplam : 48089339
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...