Rüya yorum sitemize üye olun, düzenli olarak rüyalarınızı yorumlayalım. Eğer bir tek rüya yorumlatmak istiyorsanız konu ile ilgili başlığın altına yazabilirsiniz.
+4 oy
1.7k okuma
mustafaharputi Tabir kategorisinde Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
yeniden gösterildi
Rüyada ünlü bir şarkıcı görmek yer değişikliğine işaret ederken aynı zamanda kişinin sıkıntı ve darlıktan kurtularak rahata ve esenliğe kavuşmasına delalet eder. Bazı alimlere göre ise bu rüya gören kişinin şan ve şöhret kazanmasına, toplum içinde yükselmesine veya elde edeceği başarılar ile herkesin takdirini toplayacağına işarettir.

Yorumunuz

Adınız (isteğe bağlı):
Gizlilik: E-posta adresiniz yalnızca bu bildirimlerin gönderilmesi için kullanılacak.
Spam Koruması:
gece ne renktir?
Gelecekte bu doğrulamadan kurtulmak için, lütfen giriş yapınız veya üye olunuz.

47 Yorum

+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
 
En İyi Yorum
Rüyada Sanatçı Görmenin Anlamı ve Yorumu

Rüyada sanatçı görmek, rüya sahibinin mutlu olacağına, güzel dönem geçireceği ile tabir edilir. Rüyada sanatçı görmek, işlerin hafiflemesine, hayırlı bir işte güzel bir şekilde çalışmasına yorulur. Aynı zamanda rüya sahibinin bereketli ve hayırlı işlerden teklif üstüne teklif alacağına, hatırı sayılır bir şekilde yükseleceğine işaret eder. Rüya sahibi kaliteli insanlarla güzel vakit geçirmesine delalet eder.

Aynı zamanda bazı rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada sanatçı görmek, iş hayatında kazanılacak olan bol kazanç anlamına gelir. Rüyada sanatçı görmek, kişinin evlilik hayatında rahat ve huzur dolu olacağına da delalet etmektedir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Şarkıcı Görmek

Rüyasında ünlü şarkıcı gören kişinin, eğitim hayatında veya iş hayatında başarıdan başarıya koşacağına, çevresinde bulunan insanların onu kıskanabileceğine, bu nedenle de çok dikkat etmesi gerekeceğine delalettir. Rüyada ünlü şarkıcı görmek, kişinin daima hayallerinin peşinden koşacağı anlamına da yorulur.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Sanatçı Görmek

Rüya tabircilerine göre rüyada ünlü sanatçı görmek, rüya sahibinin sahip olduğu malda veya parada başkalarının gözü olabileceğine, hayatında daima güvenebileceği insanları barındırması gerekeceğine delalet eder. Rüyada ünlü sanatçı görmek, iş hayatında saygı değer bir makama ve huzur dolu bir evliliğe rivayet etmektedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Şarkıcı Görmek

Rüyada ünlü şarkıcı görmek, kişinin bazı hareketlerinden ya da çalışmalarından dolayı insanların takdirini toplamasına; iş hayatında başarılı olup insanların beğenisini kazanmaya; şan ve şöhrete ya da çalışma hayatında başarılı olmaya işarettir. Bazı yorumculara göre ise ünlü şarkıcı rüyası, kişinin boşa geçirdiği zamanların ve faydasız işlerle uğraşmasının bir sembolüdür. Bu rüyayı gören kimse tembellik yaparak, kendisine yararı olmayan işlerle veya arkadaşlarla uğraşır.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Bir Şarkıcı İle Tanışmak

Rüyasında ünlü bir şarkıcı ile tanışan, gerçekte kendisine yardım edecek hayırlı ve oldukça güçlü bir insanla bir araya gelir. Bu rüya gören kişinin tüm sıkıntılarına, üzüntülerine ve yaşadığı zorluklar bir son verecek, kudretli bir adamla tanışmasına ve o adam sayesinde oldukça büyük başarılar elde edip, güzel bir geleceğe kavuşmasına işarettir. Bazen de öyle bir rüya günah işleyen ve insanlar tarafından sevilmeyen hilekar bir kimsedir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şarkı Söylemek

Rüyada şarkı söyleyen kişi batıl işlerle uğraşır veya bidat olanla uğraşır. Bu rüya bazen de kişinin üzüntü ve sıkıntısından dolayı oldukça zorlu bir dönem geçirmesidir. Şarkı söylemek boş konuşmaya, dedikoduya, gören kişinin yaşayacağı rezil bir duruma, bazen de ilim öğrenmeye ve kendisinden faydalanılan bir alime işarettir.
+4 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Şarkı Dinlemek

Rüyasında şarkı dinleyen ya dedikodu yapar ya da kendisine dedikodu yapılır. Bu rüya herkesin arkasından konuşan yalancı bir kadını dinlemeye, onun yalanlarına ortak olmaya ve diliyle insanları kötülemeye yorulur. Rüyada şarkı dinlemek, batılla uğraşmak ve batıl olana yönelmektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Yüksek Sesle Şarkı Söylemek

Rüyasında yüksek sesle şarkı söyleyen kişi eğer erkekse şan ve şeref kazanır ve oldukça başarılı işlere imza atar. Kadın içinse bu rüya, sıkıntıya, insanlar içinde küçük düşmeye işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Kadın Görmek

Ünlü kadınları bir rüyada görmek, bekar erkekler için, büyük ve efsanevi bir aşk yaşayacak denebilir. Ayrıca, bir insanla tanışacak güzel bir kadının varlığının herkesi kıskandığı ve manevi memnuniyetin bir sonucu olarak hayatında olumlu duygulara sahip olacağı yorumlanmaktadır. Ünlü bir kadını görmek, evli insanların eşlerinin onlara saygı duyacağının ve ilişkilerinde kadının sözünün belirtildiğinin bir işaretidir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Erkek Görmek

Ünlü erkekleri bir rüyada görmek, bir rüya sahibinin yakında beklenmedik bir şöhret ve güç alacağının bir işaretidir. Bu rüya, özellikle iş hayatında yükselmek isteyenler için, bir konum ve otoriteye sahip olma yanılsamasıdır. Rüyada ünlü bir kişiyle konuştuğunuzu görünce, yakında güçlü, güçlü ve maddi açıdan zengin biriyle arkadaş edeceğinizi ve ondan yardım göreceğinizi; Ünlü biriyle yaşadığınızı görmek, karşınıza çıkacak iyi ve karlı bir koşul olarak yorumlanır. Bir rüyada, evinizdeki ünlü bir kişinin vizyonu, kuşağınızdaki bir çocuğun gelecekte çok yüksek bir konuma sahip olacağını ve sizinle birlikte olan birçok kişinin adaya yardım edeceğini söyleyerek yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Şarkıcı Görmek tabiri
Uzun zamandan beri olumlu bir sonuç beklenen bir konuda müjdeli haber almaya alamettir. Ayrıca kişinin hoşuna gidecek ve duymayı en çok istediği sözleri, duymak istediği kişiden duyacağına işarettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Birçok Ünlü Görmek
Kalabalık aynı zamanda hasete, göze, kıskançlığa ve çekememezliğe açık bir ortama girmek anlamına gelir. Kişi, insanların birbirinin ayağını kaydırmaya her an hazır kimselerin olduğu bir topluluk içinde olacak ve adeta kurtlar sofrasına düşecektir.Aynı zamanda, ferah bir muhitte alınan bir gayrimenkul yüzünden üzücü ve sıkıntılı bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve zarara uğranacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biriyle El Sıkışmak
Kısa yoldan çok para sahibi olmak, bu sayede şan şöhret elde etmek ve adından çok konuşulmasını sağlamak anlamına gelir. Rüyayı gören kişi böylece tüm dikkatleri üzerinde toplayacaktır. Ayrıca, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek işlerle sansasyon yaratılacağına ve herkes tarafından takip edilen biri olunacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Görmenin Psikolojik Yorumu


Bu rüya hayret etmeyi ya da uzun uzun düşünmeyi gerektirecek bir rüya değildir. Neredeyse her insanın özelliklegörsel medyadanhayran olduğu, çok sevdiği ve bir kez olsun görmeyi istediği en az bir ünlü vardır. Bu genellemenin dışında kalan insan yoktur demek yanlış olmayacaktır. Herkesin mutlaka sevdiği ünlü bir şarkıcı, oyuncu veya yazar vardır. Kişinin hayranlık duyduğu kişiyi kendisine rol model alması onun doğasında olan bir davranıştır dolayısıyla rüyada ünlü birini çok çeşitli biçimlerde görebilir. Bu, aynı zamanda kişide gizli kalmış ya da açığa vurulmuş ünlü olma isteğinin bir göstergesidir
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ünlü şarkıcı görmek, rüya sahibinin giriştiği her işte alnının akıyla çıkacağına kısa zaman içersinde rahat bir hayata kavuşmaya işaret eder. Bu rüyayı görenlerin iş ve sosyal yaşamında şans ve talihinin açıklığına delalet eder. Rüyada ünlü şarkıcı görmek, kişinin yaşamında dönüm noktasında olmasına herşeyin hayırlara dönmesine eski üzücü olayların son bulmasına tabir olunur. Görülen bu rüya kişinin üzüntü ve kederlerinden sıyrılıp neşe ve mutluluğa nail olmasına rivayet olunur. Rüyada ünlü şarkıcı görmek, yaşanan sorun ve sıkıntıların son bulmasına kazançlı ve bereketli günlerin başlamasına yorulur. Bu rüyayı görenlerin çevresi tarafından tanınıp iş yaşamında adından söz ettirmesine yorumlanmıştır. Rüyada ünlü şarkıcı görmek, ile ilgili yorumları makalemizin devamında okuyabilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Şarkıcı Görmek Nedir

Rüyada ünlü şarkıcı görmek, kişinin nasibinin açıklığına yüksek kazanımlı işler içersinde olmaya işaret eder. Bu rüyayı görenlerin hayatı dolu dolu yaşamayı seven bir kişiliğe sahip olmasına ve gezip eğlenmeyi sevmesine delalet eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin akıllıca yatırımları sayesinde gelecek yaşamlarını garanti altına alacaklarına ve ailesi ile beraber rahat bir yaşam sürmelerine yorulur. Rüyada ünlü görmek ile sayfamızı da ziyaret edebilirsiniz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Şarkıcı Dinlemek

Rüyada ünlü şarkıcı dinlemek, rüya sahibinin monoton bir yaşamdan sıkılmasına ve yeni arayışlar içersinde olup hayata renk katmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin iş ve özel yaşamında kişiler hakkında yerinde olmayan yorum ve düşünceler beyan etmesine bu yüzden arkadaşları ile arasının açılmasına tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Şarkıcı İle Fotoğraf Çekilmek

Rüyada ünlü şarkıcı ile fotoğraf çekilmek, rüya sahibinin hayatını sevdikleri ile beraber hoş zamanlar içersinde geçirmesine işaret eder. Aynı zamanda beklenen bir haberin yakın olduğuna yorulmuştur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Şarkıcı İle Konuşmak

Rüyada ünlü şarkıcı ile konuşmak, kişinin yaptıkları ile çevresinde saygın bir tutuma sahip olmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin sosyal ve aile hayatında samimi dostluklar içersinde olmaya kişiler ile hoş sohbetler etmeye önemli konularda danışılan biri olmasına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Şarkıcı İle Tanışmak

Rüyada ünlü şarkıcı ile tanışmak, rüya sahibinin maddi ve manevi sorunlarına derman olacak biri ile arkadaşlık yapmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin gönül ferahlaması ve huzur bulacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Şarkıcı İle Sevgili Olmak

Rüyada ünlü şarkıcı ile sevgili olmak, rüya sahibinin aşırı hırslı bir yapısı olmasına işaret eder. Bu rüyayı görenlerin devamlı daha fazlasını isteyen elindekilerle yetinmeyip hep yükseklerde olma isteğine delalet eder. Aynı zamanda bu rüyayı görenlerin dış görünüşe önem veren bir olmasına insanları buna göre değerlendirmesine tabir olunur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sanatçı Olduğunu Görmek

Rüyada sanatçı olduğunu gören, kendini hayırlı işlere vereceğini, hak yolunda ilerleyeceğine, herkes üzerinde büyük bir etki yaratacağına ve bu güzel işlerle insanları mest edeceğine yorulur. Rüya sahibinin maddi ve manevi olarak duygularının yüksekliğine, inancının güçlü olduğuna yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Görmek

Rüyasında ünlü gören kişi, evde en çok sözü geçen kişi olduğuna, çevresi tarafından saygın bir kişi olduğuna, ağır başlı bir kişiliğe sahip olduğu anlamına gelir. Aynı zamanda konuşmadan bakışlarıyla da her şeyi anlatabilecek bir güce sahiptir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sanatçı İle Konuştuğunu Görmek

Rüyada görülen sanatçının hayırlara yorulduğu gibi rüyada sanatçı ile konuşmakta oldukça hayırlı bir rüyadır. Rüya sahibinin, kendini iyi hissedeceği bir tatilin ardından büyük projelere imza atacağına, şaşırtıcı miktarda para kazanacağına, böylelikle hayallerini gerçekleştirme yolunda adımlar atacağına ve satın alacağı evle rakiplerini hüsrana uğratacağı ile tabir edilir. Rüyada erkek sanatçı ile konuşmak, güzel bir birlikteliğin başlangıcına, çok güzel bir işe gireceğine, mal mülk sahibi olunacağına, evlilik konusunda aile büyükleri tarafından destek alacağınıza delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sanatçı İle Fotoğraf Çektirmek

Rüya sözlüğü yorumcularına göre rüyada sanatçı ile fotoğraf çektirmek yeni kimselerle tanışarak eğlenceli ve keyifli arkadaşlıklar kurmaya dolayısıyla çevre değiştirmeye yorulur. Rüyayı gören kişinin daha elit mekanlarda yemek yiyeceğine, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine alamet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kendini Sanatçı Olarak Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kendini sanatçı olarak görmesi prestijli ve seçkin bir kariyer edinmeye ve kartvizit sahibi olmaya daha açık bir ifadeyle işinde markalaşmaya işaret eder. Rüyada kendini şarkıcı olarak görmek, doğru söylemeye, doğru davranmaya ve doğru kararlar verme anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sanatçı İle Evlenmek

Hayalini gerçekleştirmek anlamına gelir. Rüyada evlendiğini ve gelinlik gören kişi, iş ya da özel hayatından teklif alacağına yorulur. Bu teklif onun hayatında dönüm noktası olacaktır. Rüyada sanatçı ile evlenip damatlık giyen kişi ise imaj değiştirmeye, birçok güzel hayırlı teklifler alacağına delalet eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sanatçı İle Yemek Yemek

Rüyada sanatçı ile yemek yemenin anlamı; yaptıklarınızla ilgi göreceğinize, dikkat çekeceğinize, başarılı olacağınıza yorulur. Yaptığınız çalışmaların yakın dönemde karşılığını alacağınıza işaret eder. Rüyada sanatçı ile balık yediğini görmek nasibinin bol olacağı, güzel günlerin kendisini beklediğine delalet eder. Rüyada sanatçı ile tatlı yemek, bir kimse ile hoş sohbet içinde olmaya yorulur. Rüyada sanatçı ile meyve yemenin anlamı, bereketli ve lüks bir yaşam süreceği ile tabir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Erkek Sanatçı Görmek

Dualarınızın kabul olacağına, uzun süredir hayalini kurduğunuz şeylere kavuşacağına, bol kazançlı bir işe gireceğinize, aldığınız borçları kolay bir şekilde ödeyeceğinize yorulur. Kötü niyetli kişileri çevrenizden uzaklaştırarak, tecrübeli kişilerle işler yaparak başarılara imza atacağınıza yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Kadın Sanatçı Görmek

Rüyada ünlü kadın sanatçı görmenin anlamı, yaptığınız çalışmalardan hakkınızdan fazlasını alacağınıza, kaliteli işler çıkartarak büyük kazanç sağlayacağınıza yorulur. Rüyayı gören kişi, geliri iyi olan bir işe atılacağına işaret eder. Rüyada sanatçı ile fotoğraf çektirdiğini görme, mesleğinde ilerleyerek güzel bir yere geleceğine, rüyada kadın sanatçıyı öpmek ise hem yaşantısı hem de kariyeri açısından büyük bir getirisi olan bir işe imza atacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Bir Sanatçı Görmek

Rüyada ölmüş bir sanatçı görmek, uzun zamandan beri sizi rahatsız eden bir sıkıntılı döneme gireceğinize, büyük sıkıntılarla karşı karşıya geleceğinize ve kişilerden göreceğiniz zararlara delalet eder. Ayrıca rüyanızda ölmüş sanatçı görmenin anlamı, zor durumda kalmış bir akrabanıza yardım edeceğinize, o kişiyi sevindireceğinize yorulur. Rüyada ölmüş bir sanatçının dirildiğini görmeniz, insanların arasında dedikoduya malzeme olacağınıza tabiri yerindeyse insanların ağzında sakız olacağınız şeklinde yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sanatçı İle Sevgili Olduğunu Görmek

Rüyada sanatçı ile sevgili olduğunuzu görmeniz, bütün sıkıntılı günlerinizi geride bırakacağınıza, alacağınız kararlar sayesinde zorlukları aşacağınıza, kıskanç ve düşmanlık besleyen kişileri çevrenizden uzaklaştıracağınıza, güzel işlere başlangıç edeceğinize yorulur. Girişeceğiniz işler sayesinde başarılara imza atacağınıza, size zarar veren alışkanlıklarınızdan da kurtulacağınıza işaret eder.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Sanatçıyla Öpüştüğünü Görmek

Rüyada sanatçı ile öpüştüğünüzü görmeniz, sıkıntılı günleri geride bırakarak başarılı bir projeyle başarı kazanarak parasal sorunlarınızın son bulacağına yorulur. Rüya sahibi zorlukların üstesinden gelerek yeni bir ilişkiye başlayacağına, çevresinde yardım eden kişilerin olacağına delalettir. Rüyada sanatçıya sarılmak, ortaya koyacağı çalışmalarının büyük başarılar kazanacağına, herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ünlü bir kadın şarkıcı görmek, şan ve şöhret sahibi olmaya, adından söz ettirmeye yorumlanır. Hayatının olumlu yönde ilerleyeceğini, işlerinin açılacağını da söyleyebiliriz.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Birini Görmek

Rüyada ünlü birini görmek; sosyal hayatta sözünün geçeceği anlamına gelir. Hayatının yeniden yoluna gireceği ve mutlu olacağı anlamına gelir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Biri Olmak

Düşte kendisinin meşhur biri olduğunu görmek iyiye yorulmaz ve kişinin hedeflerine, yapmak istediklerine ulaşamayacağı anlamına gelir. Rüyasında meşhur bir şarkıcıyı gören kişi, ev değişikliği yaparak kendisine mutluluk getirecek yeni bir yol seçecektir diye tasvir edilir. Meşhur biriyle evlenmek, olumsuz durumların çok yakın bir vakit içinde alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, işlerin çok yararlı bir durum alacağına, alınacak sevinçli ve hoş haberler sayesinde iş dünyasında çok yararlı bir noktaya gelineceğine, bazı sanatsal çalışmalara imza atılacağına ve insanlar tarafından el üstünde tutulan bir kişi olunacağına yorulur. Meşhur biriyle ilişkiye girmek, çalışma hayatını kötü etkileyen bir durumdan yakın bir vakit içinde kurtulmaya, ferahlığa çıkmaya, iş konusunda bir tanıdığa ya da bir akrabaya muavin olmaya, eşle çok mutlu bir hayat-ömür sürmeye ve kötülük yapabilecek herkesi hem aile hayatından hem iş hayatından uzaklaştırmaya alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Meşhur bir ses sanatçısı görmek

Düşte meşhur bir ses sanatçısı görmek bir yakınınızdan evcil bir hayvan armağan alacağınıza, meşhur ses sanatçısı ile şarkı söylediğinizi görmek, sokağınızda yada evinizin civarında yaşayan bir hayvanı evinizde besleyeceğinize işaret edecektir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Düşte meşhur bir erkek sanatçı görmek

Karıştığı bir olaydan dolayı özgürlüğünü yitirmiş olan bir kişinin hapisten çıkacağına, yeni bir arkadaş topluluğuna girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok yararlı bir konuma gelineceğine, karşılaşılan bütün kötülüklerin üstesinden edilecek dualar sayesinde gelineceğine ve anne baba için çok büyük bir önem taşıyan bir şeye imza atılacağına işaret edecektir. Meşhur biriyle yakın arkadaş olmak, saygı ve sevgi gösterilen bir kişinin bunlara karşılık vereceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir dönemin geride kalacağına, kısa zamanda çok büyük başarılara ulaşılacağına ve kardeşler arasında çok büyük bir dayanışma oluşacağına tasvir edilir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Düşte Meşhur Birine Sarılmak

Uzun bir vakit evvel yapılan bir hatanın bir durumda telafi edileceğine, verilen emeklerin çok büyük verim sağlayacağına, kötü kişilerin açtığı sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, korkulu rüyaların sona ereceğine, yeni bir haneye kavuşulacağına ve aydınlık günler yaşanacağına yorulur. Meşhur birisiyle sevişmek, epey bir süreden beri gurbette yaşayan bir kişinin yuvasına döneceğine, işlerin yakın bir vakit içinde yoluna gireceğine, kırılan kalplerin onarılacağına, düş edilen bir çok şeye kavuşulacağına ve eş, arkadaş ve akrabaların vereceği destek sayesinde üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Meşhur biriyle aş yediğinizi görmek

Düşte meşhur biriyle aş yediğini gören kişi, gereksinim sahibi bir kimsenin karnını doyurup hayır duası alır. Düşte meşhur biriyle evlenmek, evcil bir hayvan alıp besleyeceğinize işaret edecektir.Düşte meşhur bir kimseyi görmek, hayvan beslemeye, bir yoksula sahip çıkmaya, korumaya ve korunmaya işaret edecektir. Rüyada görülen meşhur kişinin yaptığı işi ne ise, sizin o konuda eksik olduğunuza ve desteklenmeye ihtiyacınız olduğuna işaret edecektir. Ünlü bir futbolcu görmek sağlıkla alakalı eksiklere, meşhur bir avukat görmek kanun ve nizamlarla alakalı eksiklerinize, meşhur bir din adamı görmek manevi eksiklikleriniz sinyaller verir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Bir Erkek Sanatçı Görmek

Karıştığı bir olaydan ötürü özgürlüğünü yitirmiş olan bir kişinin hapisten çıkacağına, yeni bir arkadaş topluluğuna girileceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma gelineceğine, karşılaşılan bütün kötülüklerin üstesinden edilecek dualar sayesinde gelineceğine ve anne baba için çok büyük bir önem taşıyan bir şeye imza atılacağına delalettir. Ünlü biriyle yakın arkadaş olmak, saygı ve sevgi gösterilen bir kişinin bunlara karşılık vereceğine, sorunlu ve sıkıntılı bir dönemin geride kalacağına, kısa zamanda çok büyük başarılara ulaşılacağına ve kardeşler arasında çok büyük bir dayanışma oluşacağına yorumlanır.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Şarkıcı Görmek

Ortaya konulan çalışmaların çok büyük yankı uyandırması üzerine iş hayatının çok iyi bir noktaya geleceğine, birçok büyük firmadan iş teklifi alınacağına, gidilen yolda çok doğru kararlar verilmesi sayesinde yeni bir işe sahip olunacağına, kötü anıların silineceğine, yaşanacak bir ayrılığın barışla biteceğine ve mutlu olunacağına işarettir. Ünlü bir şarkıcı ile evlenmek, birçok kişinin olmak için can attığı bir noktaya gelineceğine, sevinçli ve güzel haberlerin gelmesi ile her geçen gün daha büyük mutluluklar yaşanacağına, aydınlık ve rahat bir geleceğe doğru emin adımlarla ilerleneceğine ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ünlü Bir Erkek Şarkıcı Görmek

Önemi ve çok büyük kazanç getirecek bir resmi göreve terfi edileceğine, sorunların destek verecek tanıdıklar ve akrabalar sayesinde çözüme kavuşulacağına, daha iyi yaşam koşullarına ulaşmak amacıyla kendi işini kurmaya çaba sarfedileceğine ve hatırı sayılır bir kazanca sahip olunacağına alamettir. Ünlü bir erkek şarkıcı ile dövüşmek, son zamanlarda çok başarılı işlere imza atan bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük işler başarılacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, eğitim konusunda yeni bir karar verileceğine ve bu karar doğrultusunda verimli ve doğru bir eğitim hayatına atılacağına yorulur.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada Ölmüş Ünlü Sanatçı Görmek

Rahat dönemin ardından yaşanacak çalkantıların çok kısa süreceğine, kalben büyük bir rahatlama yaşanacağına, uzun bir süreden beri hastanede yatmakta olan bir akrabadan güzel ve olumlu haberler alınacağına, serseri ve başıboş bir hayat yaşayan bir arkadaşın kendisini toparlamasına yardım edileceğine ve zahmetten kurtaracak bir iş kurulacağına yorumlanır. Ünlü bir sanatçıyla öpüşmek, iş ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağı, kıskanç kişileri söyleyeceği yalanlara rağmen eş, dost ve akrabalarla aranın iyi ve sıcak tutulacağı, başlanmış bir işte sona gelineceği, çekilen bir hasretin biteceği, sıkıntıların yakın arkadaşlar sayesinde çözüleceği ve yaşanan sağlık sorunlarının üstesinden gelineceği şeklinde alamettir.
+3 oy
mustafaharputi Rüya Bilgesi (18.3m puan)  
Rüyada ünlü bir şarkıcı görmek

Rüyada ünlü bir şarkıcı görmek, yer değişikliğine işaret ederken aynı zamanda kişinin sıkıntı ve darlıktan kurtularak rahata ve esenliğe kavuşmasına delalet eder. Bazı alimlere göre ise bu rüya gören kişinin şan ve şöhret kazanmasına, toplum içinde yükselmesine veya elde edeceği başarılar ile herkesin takdirini toplayacağına işarettir.
+3 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
sınav için sıramı bekliyordum bu sınav yetenek sınavıydı. Sırasını bekleyen ünlü biride vardı. Sınavdan sonra o ünlü bahçede müzik yapıyordu.
+3 oy
~}çu Rüyakar (2.9k puan)  
Rüyada ünlü iki kadın şarkıcı gördüm biri sevgilisini benimle tanıştırdı ama adam çok memnun olmadı bu durumdan. Merak ettim nedir…

İlgili bir rüya bulunamadı



Rüyada Rüya Yorumu ve Analizi rüyalarınızın bilimsel ve psikolojik açıdan yorumlanmasını ve islami tabiri için bir ortam sağlar. Rüya yorum ve tabirlerine siz de destek olabilir, bilgilerinizi ve sezgilerinizi rüya görenlerle paylaşabilirsiniz.

Rüya günlüğü olan sitemizde kişiye özel rüya analizi, rüya yorumu ve rüya tabiri hizmetleri verilmektedir. Rüyalarınızı yorumlatmak için kimden yorum istediğinizi rüyanın sonuna veya etiket bölümüne ekleyebilirsiniz.

Puan Tablosu

Rüya yazmak : -1000
Yorum yazmak: +120
Düşünce yazmak: +12
Rüya oylamak: +2
Yorum oylamak: +4
Rüyanıza en iyi yorum seçmek: +150
Yorumunuzun en iyi seçilmesi: +350
Yorumunuzun her artı oyu: +10
Rüyanızın her artı oyu: +5
Rüyanızın her okunması: +1

Özgün Rüya Tabirleri

Kategoriler

18.8k rüya

158k yorum

21.9k düş-ünce

7.8k üye

395 Aktif
0 Üye ve 395 misafir
Bugün : 16775
Dün : 23857
Toplam : 48075098
Rüya yorumu, rüya tabiri, rüya görüşmeciliği ve rüya analizi gibi kişiye özel bölümlerimiz vardır. Rüyada rüya sitemizde üyelerimize özel mesaj, duvar yazıları gibi sistemler mevcuttur. Ayrıca üye olmadan da yorum ve tabir yazabilirsiniz. Uyarı: Rüya ve yorum içeriklerinden sitemiz sorumlu değildir. Buradaki bilgiler size sadece farklı bir bakış açısı sağlar.
...